Dupa o scurta perioada in care n-a mai aparut nici o oferta pentru Mirel Radoi, eventualul transfer al capitanului Stelei a revenit in discutie, o data cu interesul manifestat de clubul italian Lazio pentru jucatorul „ros-albastru”.

Lazialii nu s-au oprit doar la Radoi, dorindu-i „la pachet” si pe Oprita si Nesu, presedintele clubului, Claudio Lotito, declarand ca se urmareste achizitionarea jucatorilor din Europa de Est, deoarece sunt mai ieftini.

„De la echipa lui Walter Zenga, Lotito vrea sa-i transfere pe Radoi, in varsta de 23 de ani, despre care se spune ca este urmasul lui Cristian Chivu si ca are capacitatea de a juca si fundas si mijlocas”, se precizeaza in Corriere dello Sport.

In alta ordine de idei, Fernando Lamikiz Garai, presedintele celui mai dificil adversar al Stelei din Cupa UEFA, Athletic Bilbao, a declarat ca doreste ca formatia basca sa adune toate cele 12 puncte posibile in grupa. „Vreau sa castigam 12 puncte din tot atatea posibile”, a precizat Fernando Lamikiz pentru cotidianul Mundo Deportivo.

Obiectivul stabilit de presedintele clubului nu pare sa-i deranjeze pe jucatori, mijlocasul Joseba Etxeberria afirmand ca dorinta presedintelui este un semn bun: „Inseamna ca are incredere in echipa. Noi, jucatorii, avem aceleasi obiective”.