Cunoscutii actori de comedie Chevy Chase si Penelope Ann Miller se afla in Romania pentru a filma lungmetrajul “Funny Money”, pelicula in care mai apar Guy Torry si Chris McDonald. Desi, deocamdata, nu se stiu foarte multe despre filmul pe care il turneaza in tara noastra, unul dintre protagonisti s-a grabit sa trimita impresiile nu tocmai favorabile in ziarele de acasa.

Guy Torry, cunoscut din filme ca “Pearl Harbor”, “Runaway Jury” sau “Stuck on you”, este si un mare amator de fotbal american. El pare sa nu fie foarte fericit de alegerea Romaniei pentru turnarea filmului: “Cred ca am sa innebunesc. Aici se gaseste orice, mai putin sporturi care se practica in SUA.

La televizor se difuzeaza tot timpul numai fotbal! Norocul meu ca pot urmari pe Internet rezultatele din NFL (Liga Nationala de Fotbal American). Ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta”.

Torry isi manifesta si alte mirari legate de ceea ce i se intimpla la Bucuresti: “Va puteti imagina ca aici, daca mergi la un fast-food trebuie sa platesti separat pentru ketchup, mustar si condimente? Partea buna totusi e ca poti bea bere”.