Francezii fac dragoste cel mai des, iar italienii si sirbii - cel mai bine

Francezii sint cei mai activi din punct de vedere sexual, britanicii sint campioni cind vine vorba despre preludiu, italienii ajung cel mai des la orgasm, iar chinezii au cei mai multi parteneri sexuali, releva cel mai recent sondaj anual al cunoscutei companii producatoare de prezervative Durex. Sondajul a fost intocmit pe baza raspunsurilor furnizate de 350.

000 de persoane, femei si barbati, din 41 de tari.

Cei mai infocati amanti ai planetei au fost incoronati francezii, care, in medie, fac sex de 137 de ori pe an, mult peste media globala de 103 contacte sexuale pe an. Ei sint urmati de greci, care fac sex de 133 ori pe an, si sirbi, cu 131.

La cealalta extrema se afla asiaticii: locuitorii din Singapore si Hong Kong fac sex de 79 de ori pe an, iar japonezii abia daca au parte de actiune de 46 de ori in 365 de zile, nici macar o data pe saptamina.

Cei mai atenti amanti sint insa britanicii, care aloca preludiului unei partide amoroase 22,5 minute, in timp ce media globala este de 19,7 minute. Pe locul doi se afla germanii, care petrec 22,2 minute cu mingiieri si vorbe dulci, urmati de irlandezi cu 21,8 minute.

Asiaticii sint din nou pe ultimele locuri, cel mai prost la acest capitol stind thailandezii, la care preludiul dureaza doar 11,5 minute.

Greu de atins

In privinta placerii obtinute intre cearsafuri, italienii se distanteaza net, 61% din cei intervievati declarind ca ajung la orgasm de fiecare data cind fac dragoste, urmati de locuitorii din Serbia-Muntenegru si Macedonia, cu 56% si respectiv 54%, performante considerabile tinind cont ca, pe plan global, doar 35% din cei chestionati au spus ca reusesc sa ajunga cu regularitate pe culmile

placerii. La polul opus al clasamentului se afla chinezii, doar 19% din cei chestionati declarind ca au orgasm de fiecare data cind fac dragoste. Desi nu obtin mari satisfactii, chinezii se pot lauda macar cu cel mai mare numar de partneri sexuali de-a lungul unei vieti, cu o medie de 19,3 persoane.

Pe locul doi se afla brazilienii (15,2) si japonezii (12,7), iar pe ultimele locuri, cei din Hong Kong (3,5) si cei din Vietnam (2,5). Islandezii isi incep viata sexuala cel mai devreme, adica la 15,7 ani, urmati de germani (16,2 ani) si austrieci (16,3 ani), in timp ce indienii si vietnamezii se dovedesc a fi cei mai cuminti, devenind activi sexual la 19,8 ani.

Nordicii iubesc jucariile

Tot islandezii se afla pe primul loc in clasamentul posesorilor de jucarii sexuale, 52% din ei afirmind ca detin cel putin un produs de acest gen, in timp ce norvegienii si britanicii ii urmeaza indeaproape, cu 50, si respectiv 49%. Cei mai putini clienti ai sex-shopp-urilor se afla in Macedonia (9%), Thailanda (6%) si Vietnam (5%).

Pe plan global, 27% din cei chestionati au recunoscut ca au acasa accesorii de acest gen, cele mai populare fiind vibratoarele. Danezii adora jocurile sexuale cu tenta sado-masochista, 55% spunind ca le place relatia stapin-sclav, in timp ce macedonenii declara ca obisnuiesc sa administreze o “bataita” partenerului.

Desi femeile cheltuiesc o avere pentru a-si mari sinii, majoritatea barbatilor chestionati au declarat ca primul lucru care le atrage atentia la o potentiala partenera este posteriorul. Pe baza raspunsurilor participantilor la sondaj, cei mai sexy oameni din lume au fost desemnati Angelina Jolie si Brad Pitt, acesta din urma detronindu-l pe omniprezentul David Beckham.