Dupa ce a strans un milion de semnaturi, se pare ca admiratorii lui Nastase s-au epuizat. In Gorj, chiar daca Mischie a disparut, se pare ca a fost un bun profesor pentru pesedistii locali, condusi acum de Ion Calinoiu, presedintele Consiliului Judetean.

Mai multi angajati ai unor institutii subordonate Consiliului Judetean au fost obligati, cu mentiunea ca altfel vor fi dati afara, sa stranga semnaturi pentru candidatura lui Nastase la Presedintie. Angajatilor institutiilor respective li s-a dat sarcina ca, in doua zile, sa completeze tabelele cu semnaturi.

„Am fost amenintata ca voi fi data afara de la serviciu daca nu semnez pentru Nastase. Lucrurile nu s-au oprit aici, pentru ca a doua zi am fost obligati sa aducem 50 de semnaturi fiecare.

Noroc cu mama, care este pensionara si s-a dus pe la vecini sa stranga semnaturile“, a declarat una dintre angajatele Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului“ din Targu Jiu, citata de RomNET. Mostenitorul lui Mischie, Ion Calinoiu, sustine ca nu stie ca cineva sa fi fost obligat sa stranga semnaturi.

Acesta a confirmat ca le-a distribuit subalternilor tabele pentru a strange semnaturi pentru Nastase. Cu ocazia operatiunii „Semnaturi pentru Nastase“ in randul organizatiilor judetene ale PSD s-a declansat o concurenta acerba. Fiecare incearca sa intre in gratiile sefului de partid prezentand un numar cat mai mare de semnaturi.

Asta desi strangerea de semnaturi are doar ratiuni propagandistice, pentru ca numarul de semnaturi solicitat de lege candidatului care se inscrie pentru Presedintia tarii este de 200.000.