O tinara in virsta de 22 de ani, din Galati, se poate mindri cu podoaba sa capilara. Diana Manole are 1,70 m inaltime, iar parul atinge lungimea de 1,35 metri. Fata povesteste ca, atunci cind merge pe strada, toata lumea intoarce capul dupa ea. “Ca sa nu ma deoache, imi leg o ata rosie in par”, afirma Diana. Nu s-a tuns vreme de sase ani.

“Nu mi-am propus sa am parul de lungimea asta. Pur si simplu a crescut. Mi-am tuns doar virfurile. Am parul foarte sanatos pentru ca nu ma vopsesc decit foarte rar si doar la radacina. Daca ar fi sa il vopsesc tot, cred ca mi-ar intra cinci tuburi de vopsea sau poate mai mult”, spune tinara.

Diana povesteste ca in copilarie era tunsa baieteste si ca mereu si-a dorit sa aiba parul lung. “Nu l-am cintarit inca, dar e foarte greu. Uneori ma doare capul. Dar nu l-as tunde pentru nimic in lume, chiar daca ma chinuiesc cu el. Consum mult sampon, il spal ca pe o haina. Vara il spal de doua ori pe saptamina, cu un sampon mentolat”, povesteste Diana.

Fata recunoaste ca e destul de costisitor sa-si intretina parul la aceasta lungime deoarece produsele cosmetice pe care le foloseste se consuma foarte repede. Deocamdata, este in cautarea unui loc de munca si spune ca i-ar placea sa fie solicitata pentru reclame la produse pentru par.