Una dintre cele mai invidiate meserii din lume este, fara doar si poate, cea de prezentator de televiziune. Si asta, nu doar pentru ca vedetele micului ecran apar pe "sticla" si devin, in cel mai scurt timp, arhicunoscute, dar si datorita onorariilor primite, despre care se spune ca sunt destul de mari.

De aceea, probabil, majoritatea vedetelelor TV au si afaceri personale in diverse domenii, categorie in care intra si Radu Moraru, moderatorul apreciatului talk-show de la "B1TV", "Nasul".

Radu Moraru este considerat unul dintre cei mai apreciati oameni din audiovizualul romanesc. Talk-show-ul "Nasul" i-a adus celebritatea, mai ales ca emisiunea a castigat si cateva premii importante. Daca in televiziune, numele sau inseamna ceva, Radu Moraru vrea, mai nou, sa se impuna si in alt domeniu, cel al afacerilor.

O dovada in acest sens este si faptul ca domnul Moraru si-a construit un hotel, pe care l-a inaugurat chiar de ziua sa, pe 24 septembrie.

"Realizatorul emisiunii «Nasul» de la «B1TV» , Radu Moraru, si-a inaugurat, de ziua sa, Hotelul «Nasul si prietenii», in Brasov."

Adora imprejurimile Brasovului

Radu Moraru este un mare pasionat de schi, de aceea si-a ridicat un hotel la munte. In plus, dintre toate locurile din Romania, Radu iubeste cel mai mult imprejurimile Brasovului. Asa ca nu ne-a mirat gestul sau de a-si ridica imobilul intr-o zona abosolut fantastica, cu peisaje de vis, din... Brasov.

«Nasul si prietenii» are patru stele

Radu Moraru a investit o gramada de bani in hotelul, pe care, de altfel, l-a botezat sugestiv, "Nasul si prietenii", dar, se pare ca rezultatul a meritat pe deplin toti banii! De planuri, santier si cheltuieli s-a ocupat insa o echipa de femei, in frunte cu sotia lui Radu Moraru.

"Nasul si prietenii" este de patru stele, camerele sunt mobilate cu stil si beneficiaza de multe facilitati printre care, piscina, sauna sau sala de fitness! Pentru a supraveghea atent bunul mers al treburilor, prezentatorul si-a amenjat si un birou in incinta. Asta e, doar el este bossul.

"Abia astept concediul ca sa ma pot duce sa ma relaxez la piscina si la sauna la hotelul meu, pentru ca nu am avut timp pana acum", ne-a marturisit "Nasul".

Inaugurarea, chiar de ziua lui Moraru

"Am inaugurat hotelul chiar de ziua mea, pe 24 septembrie. Au fost prezenti multi prieteni, dar nu va pot dezvalui numele lor. Deschiderea propriu-zisa va avea loc, insa, peste cateva luni", ne-a declarat, ieri, Radu Moraru.

Cu toate ca "Nasul" este discret in privinta identitatii turistilor sai, noi am aflat ca multe din vedetele postului "B1 TV" au trecut deja pragul stabilimentului sau si s-au declarat incantate de conditiile de acolo.