Emisiunea germana de reality-show "Big Brother" intentioneaza sa difuzeze, de la 1 martie 2005, o editie realizata intr-un oras construit special in acest scop, in care candidatii ar putea trai mai multe zeci de ani, a scris publicatia duminicala "Welt am Sonntag".

Producatorii vor sa construiasca, pe circa 4.000 de metri patrati, un oras cu piata, biserica, magazine si o mica padure. Ziarul german a precizat ca, inainte de toate, candidatii ar trebui sa fie someri.

Proiectul prevede ca participantii sa-si sustina, sub "privirile" camerelor video, bacalaureatul, sa invete limbi straine sau o meserie. Se doreste, de asemenea, ca acestia sa isi intemeieze acolo o familie.

Un fost candidat al "Big Brother", Jerry Boejaoui, un germano-tunisian de 24 de ani, a declarat, pentru "Welt am Sonntag", ca viata la "Big Brother" este "formidabila, ca

intr-o poveste". El ar vrea sa traiasca acolo cu Lydija, 21 de ani, pe care a cunoscut-o la "Big Brother". "Acolo, ne-am casatori si am face copii", a spus el. Acest tip de reality-show a inceput sa piarda din audienta, de la lansarea sa in Germania, in urma cu patru ani.