Dupa ce prima telenovela romaneasca, «Numai iubirea», a inceput deja sa faca furori printre telespectatori, iata ca, in scurt timp, o alta productie de acest gen va fi lansata pe piata. Este vorba de o idee mai veche a omului de televiziune Valeriu Lazarov, care se pare ca este la un pas de a fi pusa in practica.

Si cum romanii fac primii pasi in domeniul telenovelelor, Valeriu Lazarov a apelat la un expert in domeniu, indragitul actor argentinian Gabriel Corrado, care va fi chiar coproducator. Artistul este asteptat la Bucuresti, impreuna cu echipa sa, pentru a-i invata pe actorii romani care vor fi cooptati in acest proiect tainele telenovelelor sud-americane.

Astfel, daca toate lucrurile vor merge conform planului, in curand vom putea vedea la TV cea de-a doua telenovela autohtona, cu peste 1.500 de episoade, anunta numarul de astazi al revistei "Story".

"In aceste zile, producatorii discuta distributia finala a serialului de televiziune."

Stefan Banica Jr. si Bittman, incerti

Cum nici una dintre productiile lui Valeriu Lazarov nu a dat gres, se aude ca si prima telenovela produsa de compania sa se va bucura de un succes si o audienta pe masura. In aceste zile, producatorii discuta distributia serialului de televiziune. Se pare ca printre cei norocosi, aflati in vizorul lui Lazarov &Co.

, se afla nume cunoscute din televiziune sau show-bizz, cum ar fi Daniela Nane, Gabriel Coveseanu (Cove), Cosmin Cernat, Vlad Enachescu, Ioana Moldovan, Daniel Buzdugan, Stefan Banica Jr. si Dan Bittman, ultimii doi nefiind inca anuntati oficial ca sunt doriti in telenovela cu pricina. Pentru ca vor fi si multe scene "picante", Lazarov a tinut ca in aceasta productie sa apara si...

Laura Andresan.

Andresan, amanta lui Cosmin Cernat

Scenariul este cam asa: "Daniel Buzdugan, care, in serial, va fi director al unei companii de constructii, se casatoreste cu Daniela Nane, proprietara unui salon de coafura. Daniela, afla abia dupa nunta ca proaspatul ei sot, nu poate avea copii, astfel, se decide sa il paraseasca, iar el ii va cere ajutor lui... Mircea Radu.

Invitat la "Din dragoste", acesta va incerca sa-si recucereasca sotia", mai scrie revista "Story". Alte roluri vor avea Ioana Moldovan, care va fi sotia personajului interpretat de Cosmin Cernat, un patron de firma de pariuri sportive, si Laura Andresan, vedeta de filme XXX, dar si amanta lui Cosmin Cernat.

Mircea Radu va avea cateva aparitii

Pentru a da mai multa greutate serialului, vedetele TV Andreea Marin si Mircea Radu vor avea cateva aparitii inca de la primele episoade.

In plus, coproducatorul Gabriel Corrado va aparea in primul episod, intr-un rol menit sa asigure debutul in tromba al telenovelei! Corrado va fi, in telenovela, unchiul din America de Sud al eroului interpretat de Buzdugan, si va veni in Romania la invitatia nepotului sau. Cu atatea nume "grele" din show-bizz-ul autohton, aceasta productie se va bucura de un real succes.