TVR 1 va difuza pe 23 octombrie 2004 “Jurnalul de calatorie” al Andreei Marin in Thailanda, eveniment desfasurat sub sloganul “Thailanda – Academia de turism”. Continuandu-si itinerariul anual in jurul lumii, TVR 1, alaturi de partenerul oficial al evenimentului, Tiriac TRAVEL si de vedeta postului national promit un spectacol de delectare a mintii si sufletului.

Ideea vacantei in Thailanda, nascuta dintr-un subiect romantic al emisiunii Surprize-Surprize, s-a concretizat intr-o expeditie-spectacol de 10 zile, careia postul national de televiziune ii acorda anual o atentie deosebita.

“Ce anume mi-a placut in mod deosebit? Poate ca tocmai modul de viata atat de diferit de al nostru este cel ce atrage.

De la triburile nordice care traiesc de sute de ani dupa aceleasi reguli nescrise, citind si astazi vremea dupa semnele cerului si vindecand ranile cu amestecuri de plante, pana in sudul in care turismul este o arta in adevaratul sens al cuvantului”, povesteste Andreea Marin.

Traseul in Thailanda, precum si detalii legate de costuri, cazare, suveniruri, oameni si obiceiuri se vor putea urmari in reportajul difuzat de TVR 1, spre sfarsitul acestei luni, la o ora de maxima audienta.