Listele cu solicitarile pentru locuri de munca ale parlamentarilor PSD care nu se mai regasesc pe liste au fost inaintate conducerii partidului, a declarat, ieri, liderul grupului parlamentar social-democrat Viorel Hrebenciuc. El a precizat ca la nivelul conducerii PSD se va lua decizia definitiva privind numirea unor deputati in diplomatie pe posturi de prefecti sau in administratie.

Saptamana trecuta, Viorel Hrebenciuc a condus o comisie de evaluare care a audiat peste 60 de parlamentari PSD pentru a vedea ce locuri de munca li se pot oferi dupa incheierea mandatului. Fiecare dintre cei audiati a primit cate o promisiune ferma.

Viorel Hrebenciuc a afirmat ca deja s-au promis 7 posturi de consuli si 3 de prefecti, restul parlamentarilor urmand sa fie dirijati spre domenii de activitate care au legatura cu pregatirea lor. In ciuda ofertelor inaintate, nu toti parlamentarii PSD sunt multumiti.

Viorel Hrebenciuc a recunoscut ca multi dintre parlamentari s-ar fi declarat satisfacuti numai daca ar fi primit locuri eligibile pe liste.