Trebuie sa fii de-a dreptul curajos, poate chiar usor inconstient, sa crezi ca la Cluj se vor stringe 1.000 de spectatori la un “concert” de manele. Organizatorul de spectacole Ion Postelnicu, cel care an de an organizeaza pe litoral “celebrele” suse, a sperat ca in inima Transilvaniei un astfel de eveniment va fi bine venit.

Mai ales ca pe afisul ce anunta evenimentul de la Casa Studentilor din Cluj se aflau nume “grele” ale genului: Adrian de Vito, fost Copilu’ Minune, fost Minune, Liviu Guta si proaspata achizitie manelista, Daniela Gyorfi.

Simbata trecuta insa, in ziua concertului, se vindusera doar 80 de bilete! Cum in citeva ore era practic imposibil sa se prezinte la casele de bilete inca 920 de iubitori ai manelelor, reprezentatia s-a anulat. Se pare ca studentii jurnalisti erau pregatiti sa intre in timpul show-ului, daca s-ar fi tinut, cu pancarte antimanele.

“Este adevarat ca s-au vindut doar 80 de bilete la spectacolul organizat de dl Postelnicu. A fost o idee nefericita sa se aleaga ziua de simbata pentru ca studentii sint plecati la sfirsit de saptamina. Nu stiu insa nimic despre intentia studentilor jurnalisti de a intra in sala cu lozinci impotriva manelelor”, ne-a declarat o functionara de la Casa de Cultura a Studentilor.

Din fericire, cei 80 de spectatori au primit inapoi contravaloarea biletelor.