Imi doresc sa joc impotriva lui Dinamo in optimi!", a exclamat Ioan Ovidiu Sabau, antrenorul divizionarei B3 Gaz Metan Medias, imediat dupa ce a eliminat pe FC Brasov (1-0) in "16"-imile Cupei.

Doleanta "Motului" a devenit ieri realitate, tragerea la sorti a "optimilor" scotindu-i in cale fosta sa formatie, Dinamo, echipa cu care a cucerit un titlu si o Cupa, dupa un an jumatate petrecut in Groapa.

"Am spus ca-mi doresc Dinamo, si iata a iesit asa, pentru ca jucatorii mei sa capete mai multa experienta. Se vor confrunta cu fotbalisti de la echipa nationala si atunci vor constientiza valoarea lor", a spus Sabau.

"Motul" nu a ascuns ca doreste sa joace macar un sfert de ora impotriva lui Dinamo, dupa ce la inceputul sezonului s-a legitimat la Medias. " Voi intra 15-20 de minute. Nu am loc de titular, ca nu mai am acelasi tempo! Pacat ca nu jucam la Medias ca sa le facem oamenilor si o bucurie. Sanse avem, cum sa nu.

Cert e ca Dinamo nu se va mai relaxa dupa episodul Satu Mare, cind au tremurat pentru calificare", a dezvaluit Sabau.

"Ciinii" spun ca sint favoriti

"Chiar daca jucam cu o divizionara B nu trebuie sa o tratam de sus. Totusi, sintem favoriti! Mediasul are un antrenor foarte bun, fost dinamovist, Nelutu Sabau, si o sa iasa un meci pe cinste!", a declarat ieri Ionel Danciulescu, golgeter al ros-albilor cu 8 reusite.

Atacantul spune ca echipa sa va rezista presiunii din campionat si din Cupa Romaniei: "Nu ne plingem ca vom ajunge sa jucam din trei in trei zile. Asa este si afara, iar daca vom obtine victorii, nu vom resimti oboseala".

Andone a declarat pentru site-ul oficial al clubului: "S-a intimplat asa cum a vrut Nelutu: sa joace in Cupa cu o formatie puternica. Am suferit destul in 16-imi la Satu Mare, asa ca vom fi foarte atenti. De Sabau ma leaga amintiri placute, dar nu mai e timp pentru trecut. Se stie ca unul dintre obiectivele noastre e cistigarea Cupei".

514 zile au trecut de cind Ioan Ovidiu Sabau a disputat ultima oara un meci oficial. Pe 24 mai 2003, fostul international a jucat pentru Rapid in etapa a 29-a a sezonului 2002-2003 intr-o partida cu UTA, de acasa, cistigata de giulesteni cu 3-0