Scandalul din Anglia in jurul lui Adrian Mutu, dupa ce internationalul roman a fost depistat pozitiv la un control antidoping si a recunoscut ca a consumat cocaina, i-a determinat pe cei de la "The Sun" sa trimita un reprezentant la Bucuresti pentru mai multe detalii picante.

Astfel, ziaristul englez s-a dus direct la "uimitorul star porno" Laura Andresan care i-a povestit, pe larg, aspecte din aventurile ei cu Adrian Mutu. Pentru aceste confesiuni Andresan a declarat ca a primit 10.000 de euro. Potrivit celor de la "The Sun", Andresan a declarat ca a participat cu Adrian Mutu la o orgie in apartamentul ei, impreuna cu doi prieteni de-ai lor, "Crang si Anca".

"Am aflat de la un prieten comun ca Mutu ma place dupa ce m-a vazut prin baruri", a explicat Andresan inceputul relatiei ei cu fotbalistul roman, "si, intr-o seara, m-a sunat sa ne intalnim. L-am invitat eu la mine acasa si a venit in scurt timp, insotit de prietenul nostru comun Crang si de o prietena a mea, Anca".

"Arata foarte bine, imbracat din cap pana-n picioare in Dolce & Gabbana, dar era foarte timid", spune Andresan, timiditate care i-a disparut peste cateva minute. "M-am dus la bucatarie sa tai niste ananas si m-am ranit la mana cu cutitul", povesteste Andresan, "iar Mutu a venit in graba sa ma intrebe daca poate sa ma ajute.

Cand a vazut rana mi-a luat mana, a dus-o la gura si a inceput sa-mi suga sangele ca un vampir. Toata timiditatea lui Addy a disparut imediat si, pana sa-mi dau seama, toate hainele lui de firma erau pe podea si el statea gol in fata mea".

Din acest punct povestea Laurei Andresan, descrisa ca un fost "star Penthouse", capata o evidenta tenta erotica: "Mi-a iubit sanii, i-a sarutat si mangaiat inainte de a ma dezbraca si a-mi face sex oral". Potrivit ziaristului de la "The Sun", Laura se astepta ca fotbalistul sa fie un "iubit de vis", dar "m-a lasat rece.

Are un corp frumos si a fost fermecator si sexy cand am vorbit, dar era ca un incepator in ale sexului, ca un baietel cu foarte putina experienta. Mi-a spus ca ma vrea in dormitor, dar acolo erau, deja, Crang si Anca, in patul meu, facand sex. Pe Addy nu l-a deranjat, m-a tras in pat si am inceput sa facem dragoste peste cei doi.

Dupa o vreme cred ca Addy si-a dat seama ca nu m-a excitat si s-a dat la Anca, o roscata micuta si foarte sexy. Peste putin timp, ea i-a facut sex oral, in timp ce eu ma uitam". Laura Andresan a mai declarat pentru ziaristul de la "The Sun" ca stia de mai bine de un an ca Mutu este dependent de cocaina si ca a aflat acest lucru de la o fosta iubita a fotbalistului, Diana.

"Stiu ca Addy foloseste cocaina. Nu am fost surprinsa sa aflu ca a picat un test antidoping. El folosea cocaina in mod regulat cu Diana. Au folosit-o cel putin o data la el acasa si inca o data la ea acasa, acolo unde au si facut sex. Ei i se parea ceva normal ca inainte de o partida de sex sa ia o doza de cocaina".

In incheierea articolului din "The Sun", care are titlul "Schimba partenerul!", ziaristul englez da amanunte despre Laura Andresan si aminteste despre numarul mare de fotbalisti care au trecut prin patul ei, dar fara a le da numele.

De altfel, de-a lungul timpului, in presa romana, numele unor fotbalisti precum Adrian Mutu, Contra, Neaga, Aliuta sau Alexandru Piturca au fost asociate cu cel al Laurei Andresan.