Una dintre cele mai frumoase vedete din Romania este, fara discutie, Andreea Raicu. De la un timp incoace, ea a devenit si mai cunoscuta datorita noii emisiuni pe care o modereaza, «Totul pentru tine», o varianta mai comica a show-ului «Surprize, surprize» de pe postul national de televiziune.

Cu toate ca prezinta respectivul show de aproape o luna, Andreea a inceput rapid sa urce in sondaje, unii spunand chiar ca in scurt timp productia Andreei Marin va fi devansata de cea a prietenei sale de la «Prima TV».

Toata atentia mass-media a facut-o pe tanara vedeta de la "Prima" sa nu mai poata iesi singura din casa. Din acest motiv, Andreea Raicu a fost sfatuita de persoane din anturajul ei sa isi ia sofer personal, care, in unele cazuri, ar putea sa indeplineasca si functia de bodyguard.

"Andreea Raicu are, de cateva luni, un sofer particular, care ii conduce Volkswagen-ul Golf 5 de culoare neagra."

Un nou iubit? Eroare!

Frumoasa prezentatoare a postului "PrimaTV" are de mai mult timp un Volkswagen Golf 5 negru foarte scump. Cu toate acestea, surse din anturajul ei sustin ca roscata nu s-a urcat niciodata la volanul bolidului ei. Mai mult, Andreea a fost vazuta in ultima vreme stand pe scaunul din dreapta al masinii sale si mereu langa acelasi barbat, un tip mai plinut si nu foarte tanar.

La inceput, "carcotasii" au imprastiat zvonuri cum ca vedeta s-ar fi despartit si de noul ei iubit, un om de afaceri foarte influent, si ca s-a reorientat spre alt barbat. Eroare, adevarul este cu totul altul!

Salariu de cinci milioane de lei

Ei, bine, misterul prezentei "misteriosului domn" a fost dezlegat. Barbatul este soferul domnisoarei Andreea ! Prietenii vedetei TV sustin ca salariul acestuia este de cinci milioane de lei pe luna, iar prezenta omului o scuteste pe Raicu de oboseala de a face fata traficului foarte greu din Bucuresti.