Liga Studentilor din Universitatea Politehnica Bucuresti cu sprijinul Quadrant Amroq Beverages S.A. (QAB), unul dintre cei mai mari investitori americani in Romania, imbuteliatorul autorizat al Pepsi, Prigat, Lipton Ice Tea si al apei minerale Roua Muntilor in Romania si Republica Moldova, va lansa la mijlocul lunii noiembrie un nou post de radio licentiat: “Student FM”.

Realizat de si pentru studenti, “Student FM” va emite pentru inceput pe Internet, urmand ca din aprilie 2005 sa se extinda si in banda FM pentru o arie de acoperire a campusului universitar Regie-Grozavesti-Leu.

Grila de programe va contine emisiuni informative, culturale, educative si de divertisment.

Quadrant Amroq Beverages se va implica si in evenimentele de promovare in randurile studentilor a noului post de radio, cum sunt concursurile cu premii si petrecerile studentesti din discotecile din Regie.

Proiectul “Student FM” este cel de-al doilea program derulat in acest an de Quadrant Amroq Beverages impreuna cu o asociatie studenteasca, primul fiind QAB Career (program de recrutare pe scara larga a studentilor din diferite facultati bucurestene).