Cunoscuta prezentatoare de televiziune Mihaela Radulescu nu inceteaza sa ne uimeasca cu proiectele sale din cale afara de inedite. Dupa ce a anuntat ca se va apuca de radio, ea urmand sa modereze un show la "Crazy FM", Mihaela mai are o veste super tare pentru fanii ei de toate varstele. Proaspata mamica va inregistra in curand...

un CD cu muzica impreuna cu alte trei vedete de calibru, Teo Trandafir, Oana Cuzino si Daniela Nane.

Ce au in comun cele patru femei? Toate sunt tinere mamici si au descoperit printre bucuriile maternitatii placerea de a le fredona cantece de leagan copiilor lor. Chiar daca inaintea acestui proiect, ele nu prea aveau incredere in talentul lor muzical, femeile au prins curaj si se vor avanta, dupa cateva ore de canto, in lumea muzicii.

Astfel, "cantaretele" vor intra in curand in studio pentru a inregistra mai multe melodii pentru "pitici".

Va canta si cu Oana Cuzino

Una dintre piesele de baza ale noului album, care va fi produs de Mediapro Music, va fi un duet inedit intre Mihaela si Teo Trandafir. Daca prima este o adevarata novice in domeniul muzical, Teo a mai avut cateva colaborari ce i-au dezvaluit talentul si urechea muzicala.

In urma cu cativa ani, emotionata pana peste poate, moderatoarea "protevista" urca pe scena pentru a canta alaturi de buna ei prietena Narcisa Suciu. De altfel, cele doua VIP-uri au scos impreuna un album de suflet, care s-a bucurat de succes la vremea respectiva. Chiar daca Teo este singura cu ceva experienta, celelalte mamici nu se dau in laturi sa calce pe urmele colegei lor.

Un alt duet ce se anunta de exceptie este acela dintre Mihaela Raduleascu si Oana Cuzino.

Versurile, scrise de iubita lui Dan Bittman

Ambitiosul proiect a fost initiat de textiera Liliana Stefan, binecunoscuta iubita a cantaretului Dan Bittman, si ea mama a doi baieti, care si semneaza versurile catorva melodii. Albumul urmeaza sa apara pe piata in aceasta toamna, cel mai probabil la sfarsitul lunii noiembrie. La momentul lansarii vor fi prezenti, cu siguranta, atat partenerii celor patru doamne, cat si copilasii lor.