Intorsatura favorabila de situatie in "cazul Mutu"! Daca zilele trecute declaratiile vedetei porno Laura Andresan, cum ca Adrian ar lua droguri de mai bine de un an, au facut inconjurul globului, iata ca, mai nou, situatia s-a schimbat radical! O alta fosta "coperta" Penthouse a facut, ieri, afirmatii incendiare vizavi de capitanul echipei nationale.

De data asta, Diana Cordeanu este cea care incearca sa faca lumina in cazul jucatorului de la Chelsea, ea aparandu-l, surprinzator, pe fostul ei amant. Astfel, declaratiile Dianei il absolva pe cel mai mediatizat jucator al Nationalei de acuzatia ca ar fi luat vreodata droguri.

Saptamana trecuta, dezvaluirile Laurei Andresan din cotidianul englez "The Sun" au pus pe jar, daca mai era nevoie, componentii echipei nationale, pe Adrian, familia acestuia, dar si pe managerii de la Chelsea.

A negat acuzatiile Laurei

Fara sa se gandeasca la consecinte, Andresan confirma faptul ca Mutu consuma cocaina, si asta de "un an de zile". In plus, Laura a spus jurnalistilor englezi ca fosta ei prietena, Diana Cordeanu, si Adrian luau impreuna droguri. Departe de tara, in Italia, Diana nu a putut reactiona pe moment la aceste acuzatii. Raspunsul brunetei a venit abia la inceputul acestei saptamani.

Aflata la Roma, Diana a negat vehement toate acuzatiile Laurei.

Se dau in judecata reciproc

Diana a infirmat ca a consumat stupefiante, ba, mai mult, ca l-ar fi vazut vreodata pe Adi Mutu in aceasta postura. "Sunt inventii de-ale Laurei! Eu nu am luat niciodata droguri si nici nu l-am vazut nici pe Adrian luand vreodata asemenea substante", a marturisit Diana unui ziar de sport.

In plus, acestor declaratii s-a alaturat un telefon in miez de noapte la o emisiune sportiva de la postul "National TV", in care Cordeanu a amenintat ca o da in judecata pe fosta sa prietena pentru minciunile pe care Andresan le-a declarat in presa britanica si la "B1 TV".

In replica, Laura a spus pentru "Pro Sport": "Daca i se va analiza urina, se va vedea atunci cat si ce consuma Diana Cordeanu. Eu o dau in judecata!".

"Fosta vedeta «Penthouse» Diana Cordeanu a declarat, luni seara, ca o va aduce in fata instantei pe Laura Andresan, negand vehement ca ar fi consumat stupefiante sau ca l-ar fi vazut vreodata pe Adi Mutu luand cocaina."

Adi, in vizita la Diana, la Roma?

Carcotasii dezvaluie faptul ca, in trecerea lui Adrian prin Italia, unde fotbalistul a fost sa se intalneasca cu fosta sotie si cu baietelul lor Mario, acesta ar fi trecut si pe la prietena sa, Diana Cordeanu. De altfel, nici nu i-ar fi fost greu, domnisoara Cordeanu locuind nu departe de zona in lucreaza Alexandra Dinu. Acestea sunt, insa, numai simple supozitii...