Plecata de aproape patru ani din Romania, Alexandra Dinu pare sa aiba parte numai de satisfactii pe pamant italian. A urmat cursurile Scolii de Actorie din Milano si, de o buna perioada de timp, a intrat in atentia regizorilor italieni, care au solicitat-o din ianuarie si pana acum sa joace in nu mai putin de trei filme.

In plus, de doua saptamani, romanca filmeaza de zor pentru un miniserial, ce va fi difuzat la cea mai importanta televiziune din Roma.

In timp ce Adrian Mutu se afla in cea mai neagra perioada din viata sa, fosta sotie, Alexandra, este in plina ascensiune. Alex se afla pe val in Italia dupa ce a jucat in trei filme, care se anunta a avea un mare succes de casa, iar producatorii se bat pentru a o avea si in alte pelicule importante.

Difuzat pe un post TV din Roma

Alexandra a jucat-o pe Salomeea intr-un film de lung-metraj, a interpretat rolul unei femei din Europa de Est in serialul "Vivere", difuzat si in Romania, pe "Antena 1", si a fost o tanara frumoasa si naiva, indragostita de doi frati, intr-o pelicula istorica. Aceste roluri i-au adus romancei faima dorita in Peninsula, iar succesul sau ca actrita nu poate fi contestat de nimeni.

Mai mult, de doua saptamani, Alexandra este si personajul principal intr-o miniserie italiana, ce va fi difuzata pe un post de televiziune important din Roma. Este vorba de un serial, de vreo patru-cinci episoade, cu lectii de viata, din care fiecare om va avea ceva de invatat. Acestea fiind zise, sa speram ca rolurile pentru Alexandra Dinu nu se vor termina aici.

Il sustine pe Adrian neconditionat

Chiar daca nu s-a despartit in termeni tocmai amicali, Alexandra nu-i poarta pica lui Adrian Mutu. Dimpotriva... Surse din anturajul vedetei sustin ca atat Alex, cat si familia ei il vor sustine pe fotbalist neconditionat daca acesta le va solicita ajutorul. "Este cea mai grea perioada din viata lui Mutu si Alexandra, care este o buna crestina, il va ierta si va fi alaturi de el.

Au un copil impreuna. Acest lucru ii va uni toata viata. Poate nu se vor impaca, pentru ca Alex a suferit prea mult si este greu sa uite prin ce a trecut, insa nu il va abandona la greu pe barbatul cu care a fost casatorita timp de doi ani. Nici parintii ei nu-i vor intoarce spatele lui Adi, ci vor incerca sa fie alaturi de el cat va fi nevoie", ne-a spus o prietena apropiata a familiei Dinu.

Frumos gest din partea lor si de apreciat.