Dupa ce saptamana trecuta au invins in Giulesti pe Dinamo Bucuresti, sambata, cu incepere de la ora 20.15, in direct la Antena 1, rapidistii vor disputa o partida dificila impotriva celor de la Universitatea Craiova. Situatia "alb-visiniilor" este ingreunata si de numeroasele accidentari care au subtiat serios lotul lui Razvan Lucescu.

Sabin Ilie, Marius Constantin si Danut Perja sunt accidentati, Daniel Niculae este suspendat, in timp ce Marian Aliuta este incert. "Marian Aliuta este sub semnul intrebarii, dar probabil ca va fi pe banca de rezerve, pentru ca altfel riscam.

Ilie, Constantin si Perja au probleme de sanatate, iar Niculae este suspendat pentru cumul de cartonase", a precizat Razvan Lucescu, care crede ca meciul cu Craiova va fi extrem de dificil. "Universitatea face parte din grupul echipelor mari, chiar daca acum traverseaza o perioada mai dificila, deci va trebui sa fim atenti, pentru ca vor fi motivati si nu-si permit alti pasi gresiti.

Probabil ca meciul va fi foarte disputat, pentru ca au si un moral ridicat, dupa victoria de miercuri", a mentionat tehnicianul echipei Rapid. Nicolae Constantin a declarat ca o victorie in deplasare este tot ceea ce-i lipseste echipei Rapid. "In Cupa Romaniei, craiovenii au dominat jocul si si-au creat multe ocazii, dar e normal, ca au jucat cu o echipa din seria a doua.

Cu noi, sper sa nu ajunga sa rateze, adica sa nu aiba prea multe ocazii si sa ne aparam cat mai bine", a comentat fundasul rapidist. Fostul craiovean, Ionut Stancu, crede ca Rapid va castiga partida de maine, desi atmosfera din tribune va fi ostila pentru ca oltenii sunt recalcitranti fata de echipele din Bucuresti.

Cuvintele lui Stancu au fost intarite de suporterii craioveni, care, pe site-ul craiova-maxima.ro, promit rapidistilor o partida incinsa. "Avem de luat o revansa in fata familiei Lucescu, familie ce considera nu de mult timp ca 40.000 de olteni vin la stadion sa ii vada pe ei, acum echipa trebuie sa demonstreze ca oamenii vin la stadion sa vada cel putin patru goluri in poarta Rapidului.

O alta revansa este cea a galeriei ce trebuie sa le demonstreze "celor care traiesc prin canale" ca mai au multe de invatat pentru a forma o galerie ca a noastra", a scris Gonzo. Daca rapidistii se confrunta cu probleme la nivelul lotului, craiovenii au probleme si pe banca tehnica, dupa meciul din Cupa Romaniei Pavel Badea dorind sa-si dea demisia.

Dupa meciul cu Dinamo II eram aproape hotarat sa demisionez. Ma simt atat de singur, in aceeasi situatie gasindu-se si jucatorii. Universitatea nu are nici un sprijin...in momentul de fata. Ma mai contesta si supoterii care spun ca sunt aservitul lui Dinel Staicu, insa nu este adevarat", se tanguia "Badita" ieri.

Fanii craioveni au primit si vesti bune ieri, pentru ca Mihaita Plesan va juca contra giulestenilor. Mijlocasul craiovean a evoluat impotriva satelitului lui Dinamo cu genunchiul drept umflat si, din cauza durerilor, a fost schimbat in finalul meciului de la Pitesti. Medicul Claudiu Stamatescu l-a consultat ieri pe jucator si a stabilit ca acesta va putea evolua ca titular in partida de astazi.

O alta surpriza placuta a venit de la Dinel Staicu, care a hotarat ca la partida cu Rapid sa lase intrarea libera. "Echipa are nevoie de sustinere din partea publicului si sunt convins ca la meciul cu Rapid stadionul va fi plin", a declarat Staicu.

Partida Universitatea Craiova - Rapid Bucuresti va fi condusa de la centru de Marian Salomir, clujeanul urmand sa fie ajutat de asitentii Ionut Popa (Pascani) si Octavian Sore (Oradea), in timp ce arbitru de rezerva a fost numit Josif Biro (Medias).

Ultima confruntare dintre olteni si giulesteni arbitrata la centru de Salomir a consemnat victoria juvetilor chiar la Bucuresti, scor 2-0 pe 6 aprilie 2003.