Pentru ca retragerea lui Stolojan i-a stricat mediatic lansarea la presedintie, Corneliu Vadim Tudor a mai incercat o data, simbata, la Sala Palatului. Ca sa se faca remarcat, Vadim si-a adus de lesa viitorul prim-ministru PRM.

“E un puisor de trei luni, rasa chow-chow, il cheama Leu si e mult, mult mai bine pregatit si mai educat decit candidatii la functia de prim-ministru Mircea Geoana si Calin Popescu-Tariceanu”, a spus Vadim, in timp ce catelul dadea semne ca ar vrea sa-si linga stapinul.

Candidatul era insa altul decit Cici, catelul care invatase “sa raspunda la telefonul deputatei PRM Daniela Buruiana, dupa cum scrisese aceasta in declaratia sa de interese depusa la parlament. Dupa o asemenea prezentare, delegatii PRM din sala au cazut in extaz si au inceput sa agite si mai convinsi placutele cu Vadim - presedinte.

Dupa lansarea “premierului”, Vadim si-a prezentat si ceilalti candidati din regnul uman: fostul primar al Clujului, Gheorghe Funar, revolutionarul Ilie Ilascu, septuagenarul Radu Ciuceanu, Ion Dolanescu, Irina Loghin si altii.