In ultimul timp, Janine Stefan Sarbu a disparut din atentia amatorilor de mondenitati. Stabilita la Paris, creatoarea de moda nu a mai dat motive ziaristilor sa-i intoarca viata personala pe toate fetele. A preferat sa stea in umbra si sa-si vada de proiectele ei.

Pana acum, pentru ca barfitorii au lansat, zilele trecute, o noua stire care o are in prim-plan: Janine s-a indragostit de maseurul personal!

De-a lungul timpului, Janine a fost una dintre cele mai mediatizate femei din Romania. Fost manechin, apoi designer vestimentar, nevasta unuia dintre cei mai importanti oameni din mass-media din Romania, Janine locuieste, de la divortul de celebrul ei sot, Adrian Sarbu, la Paris.

Afacerist, milionar evreu, actor...

Sub titlul "Janine se iubeste cu maseurul personal?", revista "Story", ultimul numar, publica un material interesant despre Janine, in care barbatii din viata celebrului designer roman ocupa un loc aparte. "Singurele informatii pe care romanii le-au mai putut afla, de vreun an si jumatate incoace, despre Janine au fost, in general, barfele legate de barbatii din viata ei.

A nu se intelege ca este cu mai multi in acelasi timp! Nu! Dar, spune gura lumii, fosta sotie a lui Adrian Sarbu s-a consolat, de la divort incoace, ba cu un boss din industria cosmeticelor, ba cu nu stiu ce milionar evreu, ba cu un actor supercunoscut... Pe undeva, normal... Femeia este libera de contract si se poate vedea cu cine doreste", scrie "Story".

"Janine ar fi decis sa schimbe macazul, asa ca a poftit si ea la maseurul care are grija de silueta sa, de muschii ei, de relaxare.., scrie «Story»."

Maseurul arata ca un zeu

In plus, revista mondena relateaza ca prietenele modistei ar fi aruncat pe piata zvonul ca Janine nu ar mai fi tentata de barbati cu pozitie sociala si bani, ci pur si simplu vrea o relatie cu o persoana obisnuita, care sa o faca fericita, mai exact propriul maseur! "Janine ar fi decis sa schimbe macazul, asa ca a poftit si ea la maseurul care are grija de silueta sa, de muschii ei, de relaxare.

.. Si, se pare, uite-asa, intr-o zi, masajul a luat-o pe o panta mai periculoasa, spre un masaj thailandez sau, mai pe romaneste, unul erotic. Janine s-a simtit bine, tanarul, care ar arata ca un zeu, la fel", scrie "Story", care nu se sfieste sa puna si punctul pe "i". "Ce femeie nu viseaza sa aiba macar o aventura cu un maseur? La urma urmei, nu e nimic rau in asta.

Ba, dimpotriva! Placerea e rara si maxima. Cel putin asa spun cunoscatoarele... Asa ca, din acest punct de vedere, Janine este o femeie fericita". No comment!