Nimeni nu i-a acuzat pana acum pe presedintele republican George W. Bush si pe senatorul democrat John Kerry ca s-ar comporta ca si cum ar fi frati de sange, dar, atentie!, cei doi ar putea musca, scrie in editia sa electronica de ieri ziarul american "The Daily Herald", care precizeaza ca cei doi ar fi inruditi cu contele Dracula.

"The Daily Herald" citeaza concluzia la care a ajuns o companie de cercetare genealogica din statul Utah, potrivit careia ambii candidati la presedintia SUA ar fi rude indepartate ale contelui Dracula. "Contele s-a nascut in 1431, se numea initial printul Vlad al III-lea al Valahiei si a domnit in sudul Romaniei", scrie ziarul citat, care adauga faptul ca site-ul MyFamily.

com insista ca Bush si Kerry sunt veri - ce-i drept, nu foarte apropiati - dar se inrudesc cu "dictatorul transilvanean prin intermediul Casei de Windsor". "Sangele este absolut necesar in politica", scrie Beau Sharbrough, un specialist in genealogie de la MyFamily.

com, care insa nu a putut prognoza care dintre candidati va primi mai multe "voturi vampiresti" cu prilejul scrutinului prezi dential de la 2 noiembrie din SUA. Totusi, "specialistul" american a dat asigurari ca vampirii vor fi foarte interesati de procesul electoral, pe care-l vor urmari pe ecrane cu plasma.