"Centralul" meciului Universitatea - Rapid, Mircea Salomir, s-a chinut fara succes sa tina in frau o intalnire disputata pe o vizibilitate aproape de limita. Minutul 62 i-a fost fatal "fluireasului" clujean. Atunci, Moti l-a faultat pe Badoi la marginea careului, dar Salomir i-a aratat al doilea avertisment si automat "rosu" rapidistului.

Protestele oaspetilor l-au obligat sa mearga la asistentul Ionel Popa, care l-a convins sa revina asupra deciziei. intre timp, pe teren s-a format un meleu in care Plesan l-a lovit pe Ilyes iar Maftei pe Moti, dar Salomir nu a vazut absolut nimic, fiind cu spatele la faza. L-a salvat insa al doilea asistent, Octavian sovre, care i-a explicat ce s-a intamplat.

Au fost eliminati corect Plesan si Maftei, dar spiritele au ramas incinse pana la final, criticile la adresa lui Salomir continuand pe tunel si la conferinta de presa, unde antrenorul rapidist Razvan Lucescu a fost destul de acid: "Pana la faza din minutul 62 nu am nimic de reprosat.

Desi nu vorbesc despre arbitraje, ma vad nevoit trag un semnal de alarma, pentru ca la acea faza, in loc sa fie eliminat Moti, au luat cartonase rosii doi fotbalisti care nu erau initial implicati. imi pare rau ca o spun, dar arbitrul a gresit grav". * Mihaita Plesan se afla la cel de-al treilea cartonas rosu in ultimele sase etape.

in partidele cu CFR Cluj si FC Brasov, desi a marcat in ambele, Plesan a fost eliminat din cauza cumulului de cartonase galbene, iar la meciul cu Rapid, jucatorul l-a scuipat pe Ilyes, primind automat rosu. Rapidistul a spus dupa meciul de sambata seara ca Plesan a fost eliminat corect.

"Am vrut sa ma spal de scuipatura lui, insa nu am putut sa o fac, pentru ca oltenii nu au apa la vestiare", a declarat giulesteanul. * La o jumatate de ora de la incheierea partidei, directorul sportiv al Rapidului, Paul Cazan, a semnat procesul verbal pentru pagubele facute de galeria din Giulesti pe stadionul "Ion Oblemenco".

in final, 364 de scaune de la peluza I au fost distruse de fanii giulesteni, clubul Rapid fiind nevoit sa achite suma de 7.300 de euro. * Dupa victorie, Pavel Badea le-a facut cinste elevilor sai cu o masa la un restaurant din Craiova. Apoi, managerul general le-a spus fotbalistilor sa mearga la discoteca, 12 jucatori ajungand intr-un local din Banie.

Acolo, Alin Vigariu a devenit eroul unui incident. Mijlocasul oltean a calcat din greseala pe picior o fata, si-a cerut scuze, insa prietenul acesteia s-a luat de Vigariu, acuzandu-l ca se da la respectiva.