Fiul lui Ion Tiriac a fost ieri din nou prezent la Parchetul General. Ion Ion Tiriac si prietena sa, Ileana Lazariuc, insotiti de un avocat, au fost confruntati ieri, timp de aproape o ora, cu Robert Mircea Sandu, nepotul presedintelui FRF, Mircea Sandu. “Am venit pentru a se afla adevarul”, a declarat la iesire Tiriac junior.

Pe numele fiului lui Ion Tiriac au fost formulate trei capete de acuzare: trafic de narcotice, detinere de stupefiante in vederea consumului si punere la dispozitie a locuintei/locuintelor in vederea consumului de droguri.

Dupa confruntarea de ieri, Tiriac junior si Ileana Lazariuc au plecat spre unul dintre apartamentele cochete in care procurorii spun ca ar fi consumat droguri. In schimb, Robert Mircea Sandu a fost trimis in arestul din Calea Rahovei.

Pe numele lui Ion Ion Tiriac exista, in acest moment, un mandat de interdictie a parasirii Romaniei. Potrivit procurorului-sef Gheorghe Muscalu, aceasta interdictie ar expira peste cinci zile, timp in care procurorii ar trebui sa finalizeze “dosarul Tiriac” si sa ia o decizie.