Nu numai ziaristii le-au intins curse vedetelor, ci si VIP-urile le-au tras clapa jurnalistilor. In cele mai multe dintre cazuri, diverse personaje din lumea show-biz-ului au vrut sa-si faca publicitate. Dar asa-zisele farse s-au intors impotriva lor. Caci, odata prinsi cu minciuna, nu-i mai crede nimeni.

Recent, baietii de la Ca$$a Loco au lansat zvonul ca si-au deschis un bar pentru lesbiene. Si nu oricum, ci chiar prin intermediul casei lor de discuri, care parea a fi una serioasa. Cu alte cuvinte, era un comunicat venit pe cale oficiala. Desi nu era nevoie de atata risipa de energie, ca sa para si mai convingatori, s-au imbracat ei insisi in fuste.

Destul de repede insa a aparut si reversul medaliei. Cei care-au cazut in plasa n-au mai dat nici o "dezmintire", asa ca multi dintre fani au ramas cu ideea ca cei trei sunt un fel de Divas. Adica travestiti. La prima lor aparitie in public, cativa tineri comentau: "Uite-i si pe… lesbienele de la Ca$$a Loco!".

ALBA-NEAGRA. Cea mai proaspata teapa a lansat-o Daniela Gyorfi, despre care s-a spus ca ar fi o impatimita a loteriei. Perechea de scena a lui Liviu Guta a raspandit zvonul ca ar fi castigat 150 de milioane de lei la loto. Ea a povestit ca, saptamanal, completeaza cate un bilet, iar cand poturile sunt foarte mari, alege mai multe variante.

La o recenta extragere, cantareata a spus ca a ghicit cinci din cele sase numere norocoase, incadrandu-se la categoria a II-a. Ea a mai declarat ca, dupa impozitarea de 20%, a plecat acasa cu 128 de milioane de lei, pe care s-a si gandit cum sa-i distribuie.

Fiindca suma nu i-ar fi ajuns pentru un videoclip si nici pentru a-si schimba masina, a decis sa investeasca o parte in aparatura pentru salonul ei de frumusete si o alta parte s-a hotarat sa o imparta saracilor. "Dar din dar se face Rai! Pentru ca norocul sa-mi surada si alta data, voi face pachete pentru nevoiasi si le voi imparti chiar eu". Insa apropiatii ei spun ca n-a castigat nici un leu.

Avand in vedere promisiunile nerespectate, oare norocul ii va surade vreodata? Si inca ceva: de cativa ani incoace, Daniel@-coada-de-maimuta ne ameninta ca-si mareste bustul cu inca vreo doua numere. Pana acum nu s-a vazut nici o schimbare.

INVENTII. Intr-o vara, mai multi artisti, printre care Andreea Balan si Jean Paler, au inventat un accident, care de fapt n-a avut loc. Artistii au povestit ca microbuzul cu care se deplasau s-a lovit de un pom, ca s-a lasat cu maini si picioare rupte, cu mult sange si cu internari in spital. Surse din politie insa au infirmat intreaga intamplare.

Satul de povestile care apar in presa despre el, la o lansare, Stefan Banica jr a difuzat, pe un ecran urias, un filmulet in care apareau despre solist diverse informatii: c-ar fi furat dintr-un magazin, ca ar fi violat o batrana si alte povesti absurde. La prima vedere, nimeni n-a inteles despre ce era vorba.

S-or fi scris si despre Banica neadevaruri, dar nici chiar asa! Pana la urma, cei prezenti si-au dat seama ca, de fapt, era doar o gluma.

PLASA. Daniel Buzdugan n-a pus la cale pana acum nici o farsa colectiva. In schimb, mult a mai cautat o vedeta pe care s-o prinda-n plasa! Intr-un tarziu, a gasit o prezentatoare blonda, care, culmea, acum spune ca nu e blonda. Catrinel Sandu a devenit "cea mai circumcisa vedeta", dupa ce a incurcat circumscriptia cu circumcizia.

Insa cea mai gogonata minciuna a tras-o Betty de la Etnic. Cea careia "fanii" i-au spus ca seamana cu sotia lui Dracula a declarat, nici mai mult, nici mai putin, ca a fost amenintata cu moartea! Cine si ce sa aiba cu biata Betty, care aproape ca nu se vede in show-biz de mica ce e… Un cotidian central insa a inghitit gogoasa si i-a publicat aberatiile.

Dar in fotografia care ilustra textul ce sa vezi? "Agresorul" era un batranel care indreptase spre Betty cutitul de jucarie al baietilor de la Haiducii.

PROMISIUNI

"Mama mea a incercuit cele sase numere norocoase. Dar din dar se face Rai! Pentru ca norocul sa-mi surada si alta data, voi face pachete pentru nevoiasi si le voi imparti chiar eu" - Daniela Gyorfi

COMUNICAT

"De ce a aparut acest club? Fetele iubitoare de fete sunt cliente fidele si pentru ca pana acum nu a existat un asemenea club in Capitala", declarau, intr-un "comunicat oficial", baietii de la Ca$$a Loco. A doua zi insa a aparut un alt comunicat oficial care-l contrazicea pe primul. "Atentie! Baietii de la Ca$$a Loco se tin de tepe! Presupusul lor club (cu tot cu costumele si pozele-martor).

.. este doar set-up pentru filmarile noului lor videoclip. Asa ca – de fapt – motivul pentru care nu ati fost invitati la petrecerea de lansare este acela ca nu exista nici un club, totul este doar o teapa semnata Ca$$a Loco!"