Actorul Gabriele Greco, interpretul personajului Luca din serialul italian "Vivere", soseste maine la Bucuresti, la invitatia "Antenei 1". Greco va veni in Romania cu un zbor Alitalia si va ateriza pe Aeroportul Otopeni in jurul orei 13.00. Prima aparitie in direct a actorului va fi maine seara, la principalul jurnal de stiri al postului din Baneasa, "Observatorul de la ora 19.00".

Gabriele Greco a fost invitat sa apara la mai multe emisiuni de mare audienta din Romania, insa, deocamdata, prezenta lui in show-uri este tinuta in secret si va constitui cu siguranta o surpriza pentru telespectatori.

Gabriele Greco se va intalni cu fanii romanii sambata seara, de la ora 21.00, la Clubul Escape Why Not?, unde va canta si ultimul sau single lansat in Italia – "Ti voglio bene" (Te iubesc), difuzat deja de radiourile din tara noastra.

Iar una dintre admiratoarele sale, finalista concursului "Castiga intalnirea cu Gabriele Greco", va avea chiar sansa sa petreaca vreo cateva ore cu Gabriele, cu care va lua masa la restaurantul Zerillos, duminica dupa-amiaza.