Andrei Pavel (foto) a trecut, miercuri, de americanul Mardy Fish, intr-un meci contand pentru turul secund al turneului Masters Series de la Paris-Bercy.

Jucatorul nostru s-a impus cu scorul de 7-6(3) 6-4, dupa o partida foarte disputata, si il va intalni, in optimile de finala, pe invingatorul partidei dintre spaniolul Feliciano Lopez si invingatorul de la Rolland Garros din acest an, argentinianul Gaston Gaudio.

A fost a treia victorie consecutiva (toate obtinute in turnee din circuitul Masters Series) a romanului in fata lui Fish, dupa cea din 2001, la turneul de la Indianapolis, si cea de acum doua saptamani de la Madrid.

"Cneazul” a reusit, anul trecut, calificarea in finala turneului parizian, incercand, acum, sa-si apere punctele obtinute atunci in clasamentul mondial (ATP Entry System Ranking).

Celalalt reprezentant al nostru la Bercy, Victor Hanescu, a pierdut, din pacate, in turul II, in fata cehului Radek Stepanek ( 4-6, 1-6), dupa ce se calificase pe tabloul principal din postura de "lucky-loser”, in urma retragerilor lui Andre Agassi si David Nalbandian.