Compania de telecomunicatii Romtelecom a declansat, in aceasta perioada, un amplu proces de modernizare a oficiilor sale comerciale din intreaga tara. Acest lucru presupune inchiderea temporara a acestora, achitarea facturilor telefonice putand fi facuta, fie prin oficiile postale din zonele respective, fie la unele dintre bancile cu care compania noastra a incheiat contracte in acest sens.

In Bucuresti, oficiile Romtelecom care sunt inchise in aceasta perioada, pentru modernizare sunt: Nord, Titan, Drumul Taberei, Miltiari, Victoria, Sud Vest. La oficiile comerciale din Crangasi, Pajura, Dorobanti, Otopeni, Est, sud-est, Militari, Rahova si Berceni, facturile telefonice pot fi platite de luni pana vineri intre 10.00-19.00 (in Otopeni de la 10.00-18.

00), sambata si duminica fiind inchise.

Clientii Romtelecom care locuiesc in aceste zone isi pot achita facturile la oricare dintre sucursalele BCR, Banc Post, HVB Bank, Banca Transilvania, Banca ROMEXTERRA, Emporiki Bank Romania, ING Bank, Banca Romaneasca, Banca Tiriac, ABN AMRO Bank, Citi Bank. Acestora li se adauga 650 de oficii autorizate ale Postei Romane.

Clientii trebuie doar sa detina factura si sa se prezinte la orice ghiseu semnalizat cu mesajul "Aici puteti plati factura telefonica". De asemenea, pentru detinatorii de carduri, facturile Romtelecom pot fi platite in reteaua de bancomate a BCR, Banc Post, Emporiki Bank si Banca Tiriac, dupa completarea unui formular disponibil la sediul bancii respective.

Mai mult, incepand de marti, 2 noiembrie a.c., clientii Romtelecom pot achita factura telefonica si la benzinariile AGIP.