La cea de-a 9-a editie a expozitiei internationale cu profil agricol INDAGRA 2004 - inaugurata, ieri, la Romexpo Bucuresti - sunt prezentate ultimele tehnologii in domeniul industriei alimentare si agriculturii, precum si produse alimentare deosebite.

De mentionat ca un loc aparte este destinat alimentelor ecologice, prezentate intr-un salon special amenajat, numit "Eco-agricultura", la care participa 40 de firme. Salonul este organizat impreuna cu Ministerul Agriculturii si cu Federatia Agricultorilor Ecologi.

Potrivit lui Catalin Trifu, director organizare targuri si expozitii in cadrul Romexpo SA, citat de Rador, pe perioada expozitiei vor fi lansate doua noi saloane expozitionale: unul avicol, "Romavicola" si unul in domeniul cresterii porcilor - "Exposuinicola", unde cei interesati vor gasi utilaje si tehnologii, echipamente, furaje, medicamente de uz veterinar s.a.

"Fata de editia anterioara, INDAGRA 2004 are cu 20% mai multi participanti straini, iar suprafata de expunere a crescut si ea cu 20-22%. Programul de vizitare este de miercuri pana duminica, de la 10.00 la 18.00.

Pretul unui bilet de intrare este de 50.000 lei, iar pentru specialisti, intrarea este gratuita, in baza celor peste 50.000 de invitatii speciale distribuite de catre organizatori", a precizat Trifu.