Peste 100 de marci de echipamente audio si video de inalta performanta se afla in aceste zile la Crowne Plaza din Bucuresti. Sub sloganul “Hi-Feelings”, furnizorii de solutii si echipamente hi-fi audio si video s-au reunit la cea de-a doua editie a evenimentului HIFIarena – Romanian Home Entertainment Show organizat de Expotek.

20 de camere ale Crowne Plaza au fost transformate in studiouri pentru auditii si prezentari de film, special pentru evenimentul care si-a deschis portile ieri si se va incheia duminica, 7 noiembrie.

“HIFIarena este un concept unic in Romania. Prezentarile propriu zise au loc in camere de hotel, ceea ce ne permite sa oferim vizitatorilor conditii foarte bune de auditie si vizionare, astfel incat sa poata aprecia cat mai correct performantele sistemelor prezentate.

Avem ocazia sa cream o atmosfera deosebita, in compania muzicii si a filmului de calitata”, spune Sorina Muresan, Director General Expotek.

Potrivit organizatorilor, HIFIarena este evenimentul anului pentru piata de profil din Romania unde vor fi prezentate cele mai noi si performante sisteme high-end audio, incinte acustice, componente, televiziune de inalta rezolutie, sisteme de proiectie, solutii home cinema, accesorii, mobilier specializat, sisteme de comanda si control.

Printre marcile participante la HIFIarena 2004 din domeniul echipamentelor se numara Braun Phototechnik, Cambridge Audio, Canton, Hitachi, JVC, McIntosh, Metz, Microtek, Olympus, Parasound, Philips, Pioneer, Sanyo, Sony, Verbatim, Yamaha.

In ceea ce priveste mobilierul pentru aparatura electronica gasim marci ca Aavik, Alphason Design, Finite-Elemente, Spectral; marci de cabluri audio-video si accesorii: AudioQuest, Cardas, Monster Cable, Sommer Cable, iar mobilierul de lux este reprezentat de marci precum Alpha Techno, Rolf Benz sau Ronald Schmitt.

Pe langa HIFIarena, Expotek este de asemenea organizatoarea conferintei internationale CERF (Computers and Electronics Romanian Fair) si a asigurat managementul tehnic al Salonului International Auto Bucuresti (SIAB), in anul 2003.