O parte din oficiile RomTelecom vor fi inchise in aceasta perioada, ele intrind in procesul de modernizare, anunta un comunicat al companiei. In Bucuresti, oficiile inchise pentru modernizare sint: Nord, Titan, Drumul Taberei, Militari, Victoria, Sud-Vest.

La oficiile comerciale din Cringasi, Pajura, Dorobanti, Otopeni, Est, Sud-Est, Militari, Rahova si Berceni, facturile telefonice pot fi platite de luni pina vineri, intre orele 10.00 si 19.00, simbata si duminica fiind inchise.

“Clientii care locuiesc in zonele unde oficiile sint inchise pot achita facturile la oficiile postale din zonele respective sau la bancile cu care compania noastra a incheiat contracte in acest sens (BCR, Banc Post, HVB Bank, Banca Transilvania, Banca ROMEXTERRA, Emporiki Bank Romania, ING Bank, Banca Romaneasca, Banca Tiriac, ABN AMRO Bank, Citi Bank)”, spun oficialii RomTelecom.

De asemenea, pentru detinatorii de carduri, facturile RomTelecom pot fi achitate in reteaua de bancomate a BCR, Banc Post, Emporiki Bank si Banca Tiriac.