Duminica a venit la Pro TV cu gongul, pumnii, adrenalina, viteza si spectacolul de la Stele Verzi. O saptamana au asteptat Pepe si Dan Helciug sa urce in ring si sa arate care este mai bun. S-au antrenat intens cu Titi Prosop, omul care l-a descoperit pe Leonard Doroftei, si cu Marian Ivana, un tehnician recunoscut in lumea pugilistilor.

Au tras de fiare zile la rand si si-au aruncat zeci de avertismente. Cand a venit ora luptei, nimic nu-i mai putea opri sa sara unul la altul.

Intr-o atmosfera vulcanica, Dan Helciug si Pepe si-au atins manusile incet, intr-un salut in ring. Apoi, pumnii s-au lasat impinsi doar de forta bruta, viteza si inversunare. "Pepe! Pepe!" a fost scandarea pe care a debutat partida, strigata in primul rand de Oana Zavoranu si de prietenii latino-lover-ului, in frunte cu George Vintila si Nicoleta Luciu.

Solistul celor de la "Spitalul de Urgenta" nu s-a lasat intimidat de valul de fluieraturi care l-au asaltat si nici de pumnii adversarului, insa nici nu a stiut sa-si foloseasca statura masiva si greutatea. Aici a si stat cheia bataliei pentru centura "Stele Verzi".

"Pepe s-a antrenat peste masura, pentru a-l putea dobori pe adversarul sau, care este cu 40 de cm mai inalt si cu 40 de kilograme mai greu decat el."

L-a internat la «Urgenta»

Pepe a atacat in viteza, cu o tehnica de invidiat si cu lovituri care rareori au ratat tinta. Nu i-a lasat practic nici o sansa lui Helciug sa conduca infruntarea. Il obliga cartea de vizita: Pepe practica de 6 ani boxul. Inalt, dar greoi, Dan a incasat. Un pumn dupa altul.

A raspuns, din cand in cand, cu o lovitura ciudata, data cu ambele maini concomitent, cu care a reusit de doua ori sa-l impinga pe Pepe la podea. Vedeta de la "Acasa TV" s-a ridicat de fiecare data mai hotarat sa invinga. Si a lovit cu furie pana cand, la final, victoria era deja decisa.

Cei trei judecatori, Cosmina Pasarin, promotorul Edi Irimia si fostul campion mondial de box, Mihai Leu, si-au dat votul pentru Pepe. "Unde-i Helciug acum? Evident ca la Spitalul de Urgenta", a spus latin-lover-ul fericit.

«N-am vrut sa ma bat cu un golan»

Cu aproape o saptamana inaintea marelui meci, adversarii si-au aruncat o serie de declaratii acide. Cel sigur de reusita a fost solistul trupei "Spitalul de Urgenta", socandu-l pe Pepe: "Ii voi sparge gura, asa ca nu va mai putea canta decat intr-o parte. Dar, pana atunci, va trebui sa se suie pe un scaun ca sa ajunga la mine, pentru ca sunt mai inalt ca el".

Luand lucrurile in serios, Pepe s-a antrenat peste masura, pentru a-l putea dobori pe adversarul sau, care este cu 40 de cm mai inalt si cu 40 de kilograme mai greu decat el. In ring, Dan dansa si facea glume, in timp ce Pepe lovea cat putea de tare.

In runda a treia, Helciug a ales sa se retraga, nu pentru ca n-avea sanse de a invinge, ci pentru ca nu se astepta la un astfel de meci. "Din pacate, un eveniment frumos s-a transformat intr-o golaneala de strada, din pricina lui Pepe. Eu dansam, faceam misto, pentru public, iar el dadea cu toata forta. In plus, din public, prietenii lui injurau in ultimul hal.

Nu mi s-a parut corect! Am ales sa ma retrag pentru ca n-am vrut sa ma bat cu un golan. Pepe nu a inteles spiritul acestui spectacol si nu stie de gluma. L-am tinut la distanta si puteam sa-l dobor. Sunt bine, nu am nici o vanataie pe fata. Pe undeva regret ca am acceptat sa particip la acest eveniment", ne-a declarat Dan Helciug.