O americanca de 29 de ani este acuzata ca a avut timp de mai multe luni relatii sexuale cu un baietel de opt ani pe care il considera iubitul ei si spera sa se marite cu el intr-o buna zi. “Te vreau numai pe tine. Miine va ploua, asa ca poti veni la mine sa facem stii tu ce.

Te vreau, te iubesc!”, scria tinara blonda, o secretara divortata din Connecticut, in biletelul de dragoste pe care l-a gasit mama copilului, la sfirsitul lunii trecute. Baietelul obisnuia sa se joace zilnic cu vecina lui de sapte ani, fiica pedofilei, asa ca nimeni nu a banuit nimic pina in momentul in care a fost descoperita scrisoarea.

Se presupune ca relatia lor a inceput cu circa sase luni in urma, cind baiatul avea doar sapte ani. Imre, care a fost pusa sub acuzare ieri de agresiune sexuala si periclitarea sanatatii unui minor, risca pina la 20 de ani de inchisoare.

“Nu pot sa va dau un numar exact, dar va pot spune ca au fost foarte multe”, a explicat femeia investigatorilor, referindu-se la numarul contactelor sexuale pe care le-a avut cu baietelul, chiar in casa ei, in timp ce fetita se uita la televizor in alta camera.

Cel putin un astfel de contact a fost vazut insa si de propria ei fiica, care a povestit politistilor ca a vazut-o pe mama si pe colegul ei de scoala facind “lucruri scirboase”. Baiatul nu a vrut initial sa recunoasca nimic, de teama ca ar putea fi pedepsit de parinti, dar in cele din urma a povestit ca a avut relatii sexuale cu femeia si ca ea i-a dat cheia apartamentului ei.

“Nu numai ca a distrus viata fiului meu, dar a distrus-o si pe fiica ei, care a fost luata la un orfelinat”, a declarat furioasa mama baietelului.