Internationalul englez David Beckham isi va face debutul in cinematografie in filmul "Goal!", o trilogie despre fotbal estimata la 100 milioane de dolari, in care ii va avea ca parteneri de platou pe coechipierii sai de la Real Madrid, celebrii Zinedine Zidane si Raul.

Vestea vine dupa ce Beckham a fost vazut in compania actorului american Tom Cruise, la un meci al echipei Real Madrid, iar ziarele au scris saptamana trecuta ca jucatorul ar intentiona sa devina star la Hollywood dupa Cupa Mondiala din 2006.

David, rolul unui jucator hispanic

De altfel, englezul impreuna cu sotia sa, Victoria, planuiesc sa se stabileasca la Los Angeles, la finalul carierei lui David.

Potrivit sursei citate, David Beckham va avea un rol mic in pelicula, interpretand un fotbalist din comunitatea hispanica a orasului Los Angeles, care semneaza un contract cu echipa engleza Newcastle United. Primele doua filme vor contine secvente din meciurile echipelor Real Madrid si Newcastle United, iar cel de-al treilea va include imagini de la Cupa Mondiala din 2006.

"Nu este un secret faptul ca vreau sa antrenez copii dupa ce imi voi incheia cariera si consider ca trilogia «Goal!» va trimite un mesaj pozitiv tinerilor din intreaga lume", a spus Beckham. Ca un ultim amanunt, primul film va fi lansat in luna august a anului viitor, celelalte urmand sa fie realizate in 2007.