S-auzi si sa nu crezi! Greii hip-hop, Tataee si Ombladon, se vor "injura" pe acorduri muzicale pe aceeasi scena. Acest duet va ramane in istoria muzicii de cartier.

Cheloo, Ombladon, Tataee, Raku, Freakadadisk, DJ Dox, Adrian Despot si K-GULA vor fi pe podium. Joi seara, la Escape Why Not, incepand cu ora 22:00. De vina pentru aceasta reuniune hip-hop este Bitza, care vrea sa se lanseze cu "Sevraj".

Acesta a fost crescut la sanul "parazitilor" (colaborand cu Cheloo pentru piesa "Vicii"), dar primul single al lui Bitza, "Urmatorul pas", a fost compus de "mafiotul" Tataee.

MINUNE HIP-HOP. Bitza (care pana la cei 25 de ani ai sai n-a facut nimic altceva decat muzica) si-a dorit foarte mult ca la petrecerea de lansare a albumului sau sa-i adune la un loc pe BUG Mafia si pe Parazitii. Ruga i-a fost ascultata si minunea hip-hop s-a intamplat: Tataee si Ombladon vor canta impreuna pe aceeasi scena. Concertul va dura mai mult de doua ore, iar un bilet costa doar 100.

000 de lei. Organizatorii nu degeaba au pregatit efecte speciale si un ecran de proiectie lung de 6 metri patrati. Peste 1.500 de hip-hopperi sunt asteptati sa vina ca sa vada incredibilul duet Tataee&Ombladon. Nu credem ca vom mai trai sa vedem "mafiotii" si "parazitii" pe aceeasi scena.

Pacat! Chiar daca hip-hopperii s-ar conveni (printr-o alta minune) sa mai apara in acelasi spectacol, e putin probabil ca organizatorii de evenimente sa fie dispusi sa onoreze contracte si cu BUG Mafia, si cu Parazitii, care au un pret foarte mare.