Compania Provision, unul din principalii distribuitori de produse si servicii de securitate TI din Romania, anunta semnarea unui acord de parteneriat cu Pearson VUE, divizia de testare electronica a companiei americane Pearson Education, in vederea furnizarii serviciilor de testare pentru obtinerea de certificari in domeniul TI folosind sistemul de testare Pearson VUE.

Acest sistem computerizat de testare administreaza, in acest moment, exemenele pentru cele mai renumite programe de certificare din domeniul TI, cum ar fi cele ale companiilor Microsoft, Cisco Systems, CompTIA, IBM, s.a., printr-o retea de centre de testare beneficiind de cele mai avansate tehnologii.

Sistemul de testare Pearson VUE ofera posibilitatea de a testa candidatii, de a inregistra si reprograma examenele la centrul de testare, prin intermediul Internetului sau prin centrul de suport al companiei Pearson VUE, toate in timp real.

Rezultatele testarii sunt transmise cu rapiditate si in conditii de deplina confidentialitate si siguranta, asigurandu-se faptul ca statusul certificarii candidatului este actualizat cu promptitudine.