Melodia din 1968 "Ob-La-Di, Ob-La-Da" a trupei Beatles a fost votata ca fiind cea mai proasta piesa din toata timpurile, potrivit unui sondaj realizat pe Internet. Melodia a fost inclusa pe "White Album", care este considerat unul dintre cele mai bune ale trupei, insa nu a fost lansata ca single in Marea Britanie.

Sondajul la care au participat o mie de persoane a categorisit melodia celor de la Beatles mai proasta decit "Fog On The Tyne" a fostului fotbalist Paul Gascoigne. Pe locul al treilea s-a clasat Meatloaf cu "I'll Do Anything For Love", din 1993. Interesant este ca in topul primelor zece melodii figureaza inca doua cintate de fotbalisti.

Pe locul cinci figureaza "We Will Rock You" a celor de la Queen. Ian Edwards, lector la Academia de Muzica Contemporana, a spus: "Fie ca recunoastem sau nu, ne-au placut aceste melodii atunci cind au aparut. Aceasta este natura muzicii pop, se demodeaza. Melodiile sint populare un timp, dar vremurile se schimba si adesea colectia de discuri poate deveni jenanta.

Este interesant de remarcat ca aproape toate au fost hituri la vremea lor".