Exista un loc unde utilizatorii stresati se pot razbuna pe PC-urile neascultatoare. Cine plateste echivalentul a 75 de dolari poate face zob un computer sau cateva celulare. Ceilalti muritori se pot multumi cu un joc pe Internet.

Observand, probabil, comportamentul sotiilor furioase in bucatarie sau petrecerile grecesti de odinioara, cativa psihologi ajungeau la concluzia ca distrugerea deliberata a unor obiecte nevinovate face bine la nervi. Nu dupa mult timp, au aparut localuri unde clientii (absolut respectabili, de altfel) pot trimite vesela intr-un perete, contra unei taxe modice.

RAZBUNAREA. Ei bine, iata ca le-a venit randul iubitelor noastre computere si dragelor noastre celulare. Un intreprinzator spaniol a avut ideea de a infiinta un club unde orice om stresat poate da cateva sute de lovituri unui computer sau poate tinti peretele cu un celular. Nici impatimitii automobilelor nu au fost uitati.

Acestia se pot dota cu un baros pentru a ataca in voie una dintre masinile puse la dispozitie de organizatori.

Afacerea merge struna. Decat sa-si faca zob laptopul de 1.000 de dolari sau PC-ul pe care au stocate toate datele importante, spaniolii prefera sa dea o tura pana la club si sa se razbune acolo. Ce-i drept, taxa e destul de piperata, daca luam in considerare faptul ca recuzita este adusa de la groapa de gunoi a localitatii Soria (in centrul Spaniei).

AVERTISMENT. In caz ca ati avut vreodata impulsul de a-i da macar o palma prieteneasca PC-ului care s-a blocat, pentru a va anunta apoi ca vi s-au pierdut cateva date, aflati ca maltratarea obiectelor nevinovate in cadru organizat a primit numele de "terapie prin distrugere", iar unii spun ca da rezultate. "Eram dupa o zi grea la serviciu.

Am luat un mobil, l-am pus jos si l-am facut bucatele dintr-o lovitura. Nu va puteti imagina cat de satisfacut am fost", povesteste unul dintre clientii clubului din Soria.