Mihaela Radulescu se pregateste sa revina in forta la Antena 1 cu formatul de emisiune care a consacrat-o si anume „Duminica in familie“, alaturi de un „co-prezentator“ cu aparitii sporadice: baietelul sau Ayan, pe post de factor aducator de audienta.

Reteta show-ului este asemanatoare cu vechiul format „Duminica in familie“: invitati, muzica si voie buna. Surpriza va fi insa baietelul doamnei Schwartzenberg, care va aparea pe sticla alaturi de celebra sa mamica, lucru stipulat se pare in contractul incheiat de moderatoare cu mai marii postului din Baneasa.

Si pentru ca s-a dorit probabil evitarea situatiei in care Mihaela ar fi inceput sa colinde una cate una toate televiziunile care cu certitudine s-ar fi inghesuit sa o invite impreuna cu odorul la tot soiul de emisiuni, Ayan nu are voie sa mai apara in nici o alta productie televizata cu exceptia celei pastorite de mama lui.

Astfel, Antena 1 si-a adjudecat dreptul de a o avea pe Mihaela in ipostaza de mamica venita la serviciu cu copilul in brate, dupa ce a mizat pana in al noualea ceas (sau luna) pe evolutia sarcinii radulesciene la emsiunea-concurs „Secrete de familie“.

DUMINICI CU FAMILIA SCHAWARTZENBERG

Mana dreapta a moderatoarei va fi Carmen Voinea, mai vechea sa colaboratoare. Pana la demararea emisiunii Mihaela munceste din greu pentru a se apropia cat mai mult de silueta de invidiat pe care o avea inainte de a naste, noua imagine urmand a fi intregita si de schimbari la nivelul podoabei capilare.

Dupa ce Mihaela a incercat sa schimbe ceva pe plan profesional si s-a apucat de „Gala“ si „ Secrete de familie“ iata ca s-a convins in cele din urma ca emisiunile in direct si posibilitatea de a se desfasura dupa bunul plac i se potriveste cel mai bine.

Cea mai spinoasa problema pe care Mihaela o va avea de rezolvat este ca publicul actual sa reactioneze la fel de bine ca in urma cu patru ani la resuscitarea duminicilor petrecute in familie, in acest scop moderatoarea realizand si primul pas important: va aduce pe platou o parte importanta din propria familie: pe Ayan.

La cum evolueaza lucrurile nu ar fi de mirare ca intr-o duminica insorita telespectatorul sa aiba parte chiar de o intregire a familiei Schwartzenberg: Mihaela, Elan si Ayan-editie speciala.