Satisfacut de efectul „documentului Miclescu“, cu care l-a incoltit vinerea trecuta pe Adrian Nastase, Traian Basescu si strategii sai de campanie incearca sa repete istoria miine seara, intr-o emisiune similara la Antena 1.

Aceasta, ne-au declarat surse din echipa de campanie a Aliantei, chiar in conditiile in care se stie deja ca formatul emisiunii va fi tot unul rigid, o confruntare intre Adrian Nastase, Traian Basescu, Corneliu Vadim Tudor si Marko Bela, cu intrebari dinainte stabilite. Dupa cum declara aceleasi surse, Basescu are pregatite „mai multe variante de atac“, fara a ne dezvalui care ar fi acestea.

Pe de alta parte, tot ieri, cu sau fara legatura cu posibila surpriza de miine, unul dintre sefii de campanie ai Aliantei, Cozmin Gusa, a deschis o noua cale de atac la adresa principalilor adversari ai lui Basescu.

Prin intermediul organizatiei pe care a fondat-o cu 2 ani in urma, e vorba de Initiativa 2003, Cozmin Gusa a cerut oficial CNSAS sa extinda cercetarile asupra dosarelor de Securitate privindu-i pe Adrian Nastase si Vadim Tudor.

In solicitarea inaintata CNSAS, semnata de Aurelian Pavelescu, vicepresedinte al Initiativei 2003, se cere expres cercetarea „asupra fondului de documente aflat la Pitesti, in posesia Serviciului arhivistic si de documentare militara, pe microfilme, acesta fiind ignorat pina in prezent de CNSAS“.