Banca Comerciala Romana (BCR) a pus la dispozitia clientilor, in ultima saptamana, inca 2 noi unitati bancare in judetele Galati si Iasi. Astfel, reteaua bancii are, in prezent, 307 sucursale si agentii.

Cele 2 agentii ale BCR confirma avantajele oferite de conceptul de unitate a Grupului BCR axata pe satisfacerea cerintelor populatiei. Noile unitati bancare au o structura functionala moderna, ce reflecta noua deschidere a BCR, care imbina cu succes flexibilitatea cu prudenta bancara, totul in avantajul clientilor, dedicat in special populatiei.

Grupul BCR raspunde in acest fel numeroaselor solicitari primite din partea clientilor sai, noile unitati bancare demonstrand inca o data ca BCR ramane fidela politicii sale de a fi cat mai aproape de clienti, de a veni in intampinarea cerintelor acestora atat prin largirea ofertei de produse cat si prin dezvoltarea retelei de unitati.

“Agentia Dunarea” este situata pe Str. Brailei, Nr. 192 bis, Bloc A 9, parter. Agentia este cea de-a 5-a unitate BCR din Municipiul Galati si a 7-a unitate operativa din Judetul Galati, unitati de ale caror servicii beneficiaza peste 86.000 de clienti, persoane fizice si juridice.

„Agentia Pacurari” din Municipiul Iasi este situata pe Sos. Pacurari, Nr.137, Bloc 600, Tronson III, parter. Agentia este cea de-a 3-a unitate BCR din din Municipiul Iasi si a 5-a unitate operativa din Judetul Iasi. Sucursala Judeteana BCR Iasi lucreaza cu aproape 80.000 de clienti.

Noile unitati bancare ofera intreaga gama de produse si servicii a BCR: conturi curente, depozite bancare, credite in lei si valuta, carduri, e_BCR, etc. Totodata, noile unitati dispun de un ghiseu de schimb valutar si de un automat bancar pentru eliberarea de numerar din conturile de card (ATM).

Pentru informatii suplimentare despre produsele si serviciile oferite de BCR, populatia poate apela numarul de telefon al INFO BCR - 0801.0801.227, (0801 0801 BCR), taxabil la tarif de convorbiri locale, indiferent de locul din tara de unde este apelat. Numarul poate fi apelat in reteaua ROMTELECOM.

Serviciul INFO BCR functioneaza de luni pana vineri intre 8:00 - 20:00 si sambata intre 8:00 - 12:30.