Desele accidentari care i-au marcat cariera in ultimii doi ani i-au exasperat pe conducatori, dar si pe suporterii "verzilor", care continua sa-l iubeasca foarte mult pe "virful" roman. In aceste conditii, conducerea clubului i-a propus lui Niculaie prelungirea contractului cu patru ani dar cu un salariu diminuat substantial, lucru de neacceptat in opinia romanului.

“Leii” din Lisabona vor sa-i micsoreze salariul internationalului roman

Pe 30 iunie 2005, internationalului roman Marius Niculae ii expira contractul cu echipa portugheza de fotbal Sporting Lisabona. Ajuns la gruparea “leilor” in vara anului 2001, cind a iscalit un contract pe patru ani, Nicu a rupt gura tirgului doar in primul sezon, devenind campion al Portugaliei, sub comanda lui Ladislau Bölöni.

Desele accidentari care i-au marcat cariera in ultimii doi ani i-au exasperat pe conducatori, dar si pe suporterii “verzilor”, care continua sa-l iubeasca foarte mult pe “virful” roman. In prezent, fostul judoka este accidentat, urmind sa revina pe gazon peste aproximativ doua saptamini.

“Conducerea clubului mi-a propus prelungirea contractului cu patru ani. Nu sint de acord cu reducerea salariului, asa ca n-am acceptat oferta. Le-am spus sa-mi faca o alta propunere. Stiu ca sint ceva probleme cu banii la Sporting, ca peste tot, de altfel.

Negocierile se vor relua in ianuarie 2005, cind ii astept aici pe Victor Becali si Gica Popescu, impresarii mei”, ne-a declarat, zilele trecute, Niculae.

“Daca Mutu s-a drogat, trebuie sa ma droghez si eu?”

“Sageata” spune ca nu intentioneaza sa rupa contractului cu firma “Becali&Popescu”, asa cum a procedat Adi Mutu, fostul sau coleg de la Dinamo: “Daca Mutu s-a drogat, trebuie sa ma droghez si eu? Daca Mutu si-a schimbat impresarii, trebuie sa mi-i schimb si eu? Sint multumit de felul in care s-au purtat impresarii cu mine”.

“Sa-si vada de treaba lui!”

Marius are un mesaj si pentru tatal sau, Constantin Niculae, preparator fizic la Dinamo. “Sa-si vada de treaba lui, sa nu se mai ia de mine! Sa nu-mi mai trimita mesaje pe mobil”. Marius nu-si vorbeste de mai multa vreme cu familia sa, care nu este de acord cu relatia pe care fotbalistul o are cu prietena lui, Cristina.

“Parerea mea este ca Marius trebuie sa accepte orice oferta din partea celor de la Sporting. Nu este in situatia sa puna conditii”, ne-a declarat ieri Constantin Niculae.

Salariul lui “Sageata” la Sporting

l 2001/2002 - 1,1 milioane de dolari

l 2002/2003 - 1,1 milioane de dolari

l 2003/2004 - 1,1 milioane de dolari

l 2004/2005 - 1,2 milioane de dolari

Total: 4,5 milioane de dolari (suma nu include primele de obiectiv sau alte recompense individuale).