De cand a compus piesa de rezistenta a coloanei sonore pentru telenovela "Numai iubirea", Ionut Nicolae Pascu, alias Pepe, si-a imbunatatit considerabil imaginea de macho autohton. Din nefericire pentru fanele sale, latino-loverul mioritic are o relatie infloritoare (indelung afisata) cu mai varstnica dar incandescenta Oana Zavoranu (fata rea din telenovela).

Iar Pipita, asa cum il alinta Oana, este ferm decis sa-i fie fidel.

- In seara in care ai lansat albumul "Inima nebuna", ai anuntat ca dai lectii de iubire admiratoarelor. Te-ai oferit voluntar?

- M-am referit doar la muzica, la texte frumoase, la piese de dragoste, la trairi intense si o noapte plina de pasiune, energie. Toata lumea s-a simtit bine.

- Ai avut vreodata vreun complex din cauza inaltimii?

- Niciodata! Si Oana e putin mai mica decat mine de inaltime. Poarta tocuri si de-aia pare mai inalta.

- Cine face regulile la voi in casa, tu sau ea?

- Amandoi incercam sa ne-intelegem unul pe altul, sa ne acceptam si sa incercam cat mai mult posibil sa ne satisfacem poftele unul altuia.

- Cum este sa ai o iubita mai mare decat tine?

- Nu stiu daca varsta e o problema intr-o relatie. Dupa patru luni de relatie cu Oana, am aflat ca are 30 de ani - putea sa aiba si 45 de ani, ca nu ma interesa. Intre noi, e o diferenta de cinci ani.

- Cand te-nsori?

- Cand mi-o fi sorocul. Momentan, cariera e pe primul loc, dar mi-as dori si o familie. E bine sa lasi ceva in urma, in afara de un album, de o telenovela, de o cariera stralucita. E bine sa ai o familie fericita.

"N-am mai citit o carte de patru ani"

- Cu programul pe care-l ai, mai ai timp sa mai citesti, sa mai vezi vreun film?

- Foarte rar. N-am mai citit o carte de patru ani. Nici la cinema n-am mai ajuns de o gramada de vreme. De curand, mi-am cumparat bilete la cinema Hollywood Multiplex. Eram cu Oana si n-am mai apucat sa intram pentru ca am dat autografe.

- Apuci sa te uiti la telenovela in care joaca Oana?

- Din cand in cand, cand am timp, pentru ca e in week-end si sunt mai mult plecat. Dar mai le inregistreaza Oana si ma uit dupa aceea sau la reluari.

- Vad ca te mentii in forma, mergi la sala si tragi de fiare?

- Am facut sport intotdeauna, inot, alerg, dar n-am tras niciodata de fiare.

- De ce, crezi in povestea ca trasul prea mult de fiare afecteaza virilitatea?

- Sunt viril orice-as face! N-am avut niciodata probleme de genul asta.