Fosta vedeta "Playboy", frumoasa actrita Carmen Electra, a atras dintotdeauna privirile barbatilor ca un magnet, formele ei apetisante, sarmul incontestabil si, nu in ultimul rand, celebritatea o fac sa fie una dintre cele mai dorite femei din lume.

Pentru ca imaginea ei aduce un rating bun, mai-marii de la "20th Century Fox TV" au vrut sa o coopteze pe sexoasa femeie in randul angajatilor sai, oferindu-i un contract avantajos. Astfel, Electra urmeaza sa devina vedeta in propriul foileton saptamanal.

Se pare ca bosii postului in cauza au fost multumiti de un experiment asemanator facut impreuna cu actorul Ashton Kutcher, printr-o productie intitulata "Katalyst". Dar sa revenim la emisiunea lui Carmen Electra. Se pare ca programul in cauza va povesti viata unei femei casatorite, care traieste in sanul unei familii nobile din Vestul american.

Titlul acestui proiect nu a fost inca stabilit si nici data la care va incepe sa fie difuzat. Oricum, toti asteapta cu nerabdare sa o revada pe frumoasa actrita, care s-a consacrat in filme precum "Baywatch", "Scary Movie", "Starsky & Hutch" si "Fata Sefului meu".