Ultima iesire in public a lui Traian Basescu inaintea alegerilor s-a consumat ieri, la Biserica Sfintul Gheorghe. Impreuna cu primarul sectorului 3, Liviu Negoita, Basescu a inaugurat parcul din fata Bisericii Sfintul Gheorghe, unde lucrarile de amenajare au fost terminate ieri. Basescu a dorit sa intre in biserica si sa asiste la slujba.

Sobru si abatut, el a stat in fata altarului, si-a facut cruce si a murmurat impreuna cu preotul “Tatal Nostru”. Citiva enoriasi aflati in biserica s-au adunat in jurul lui, iar dupa cele 10 minute de slujba, preotul l-a binecuvintat pe Basescu si l-a stropit cu agheasma.

“Dumnezeu sa va dea sanatate ca acum, inainte de alegeri, avem sansa uriasa ca la km 0 sa avem un monument al Romaniei”, i-a urat parintele. Dupa ce a iesit din biserica pentru a face un tur al parcului, preotul a renuntat la orice menajamente si canoane bisericesti si l-a indemnat pe Basescu sa lupte “ca presedinte al Romaniei impotriva celor potrivnici”.

“A fost o coincidenta ca m-am aflat aici.

Nu a fost planificat nimic dinainte, dar astazi s-au incheiat lucrarile la acest parc. Poate ca e un semn de la Dumnezeu”, a tinut sa-si explice Basescu intrarea in biserica in campanie electorala.