Dupa ce a facut doi ani de puscarie pentru tentativa de inselaciune, Stelian Ogica zice ca a nimerit cinci numere din sase, ceea ce i-ar aduce un miliard de lei

Ogica loveste din nou! Protagonistul primului scandal al milionarilor in dolari la loto “6 din 49”, Stelian Ogica, sustine ca ar fi cistigat un miliard de lei la extragerea din ziua alegerilor.

Pentru ca personajul in cauza a mai incercat o cacealma in 2001, pretinzind ca a fost pradat de biletul cistigator de un milion de dolari, facind si puscarie pentru tentativa de inselaciune, e greu sa-l crezi pe Ogica inainte de validarea biletului si de inminarea premiului.

“Norocul mi-a facut dreptate!”, spune Stelian Ogica, personajul care in 2001 a fost arestat si, in cele din urma, condamnat la doi ani de inchisoare pentru tentativa de inselaciune. El sustinuse in fata presei, a politiei si a procurorilor ca a cistigat marele premiu de un milion de dolari, dar ca doi necunoscuti l-au pradat in holul blocului si i-au furat biletul miraculos.

In cele din urma, Loteria Romana i-a acordat premiul de un milion de dolari unui misterios subofiter SPP, Constantin Murariu, care a prezentat un bilet valabil. Ce s-a intimplat cu acei bani inca nu se stie, intrucit Murariu, dupa patru ani, nu arata a om prosper. Mai mult, el a divortat si a fost dat afara din SPP.

“Daca jucam si virsta mea, luam trei milioane de dolari!”

Stelian Ogica s-a prezentat ieri la redactia ziarului nostru, prezentind un bilet loto cu cinci numere cistigatoare la extragerea “6 din 49” de duminica, 28 noiembrie. Din cele 6 numere cistigatoare, pe biletul aratat erau incercuite cinci: 19, 24, 26, 30 si 45. Primul numar era 16.

Ghinionul lui Ogica! Daca in loc de 16 ar fi bifat 36, el ar fi cistigat cel mai mare premiu din istoria Loteriei Romane: trei milioane de dolari!

“Vineri am jucat doua bilete: unul la Bucuresti si unul la Giurgiu. Am eu o anumita combinatie pe care o joc mereu. Am pus si doua numere din cele jucate atunci, in 2001. Mi-au iesit cinci numere din cele sase cistigatoare. Mai putin 36, virsta mea, pe care am uitat sa o pun. Daca puneam 36, ce se intimpla? Luam potul cel mare: trei milioane de dolari!”, ne-a declarat Stelian Ogica.

“Daca ar fi fals, m-as intoarce la puscarie!”

Stelian Ogica ne-a povestit cum a aflat, ieri, ca este unul dintre miliardarii de la loto. “Cum am vazut, am scris pe verso numele meu, ca sa nu se mai repete patania din 2001. Sa nu mai fiu pus in situatia de atunci. Si sa existe o confirmare clara ca biletul a fost completat de mine”.

Intrebat daca este constient ca, in eventualitatea ca minte, revendicind un premiu care nu i se cuvine, se va considera recidiva si il paste inchisoarea, Ogica ne-a raspuns: “Daca, aratindu-va acest bilet, as minti, iar biletul ar fi fals, m-as duce la puscarie! Dupa cite am suferit in urma dosarului din 2001, in arest la Jilava si in atitea anchete, cred ca acest cistig este un fel de

recompensa. Se pare ca a aparut soarele si pe strada mea. Norocul mi-a facut dreptate!”