Cutremur la "Prima TV"! Dupa ce prezentatoarele Iulia Fratila, Adriana Maris si Nadira au fost puse pe liber, iar emisiunile lor au fost scoase, zilele trecute, din grila de programe, iata ca si Virgil Iantu pare sa aiba, mai nou, probleme la "serviciu" si, cel putin deocamdata, a fost "retras" pe "banca de rezerve".

Iantu a aflat recent ca emisiunea sa, "70 Show", care a debutat in aceasta toamna, a fost scoasa din grila. Motivul? Se pare ca directorul postului Cristian Burci, cat si patronii straini au decis ca show-ul nu are suficient rating si, daca va mai rula in continuare, ar fi doar o pierdere de bani.

In alta ordine de idei, surse din anturajul lui Iantu sustin ca nici chiar lui nu i-ar fi placut productia "70 Show" si ar fi avut, de-a lungul timpului, o multime de conflicte cu producatorul formatului cu pricina.

Pauza pana anul viitor

Acestea fiind zise, Virgil Iantu va lua o pauza mai lunga, care ar putea dura pana la inceputul anului viitor, cand sefii postului ar urma sa-i dea pe mana o noua emisiune. Cel mai probabil, Iantu va modera un format mai vechi, dar care s-a bucurat de un succes enorm in randul telespectatorilor, "Vrei sa fi miliardar?". Asteptam confirmarea…