FAVORITI. Detinatoarea trofeului a obtinut in tur o victorie la o diferenta minima, dar ramane favorita. Acel 1-0 din "Groapa" ii face pe braileni sa spere la o minune care sa o alature pe Dinamo pe lista divizionarelor A, dupa Rapid si Apulum, care s-au poticnit in fata jucatorilor lui Mihai Ciobanu. "Va fi o partida dificila, avem un avantaj mic. Important este sa inscriem.

De obicei, in Cupa, echipele mici se mobilizeaza atunci cand joaca in compania formatiilor mai puternice. Vom trata acest meci cu toata raspunderea, pentru ca unul dintre obiectivele noastre este sa ajungem in semifinale", a afirmat Ioan Andone (foto), care a adaugat ca singurul jucator absent pentru acest meci este atacantul Adrian Mihalcea, suspendat.

SPERANTE. Aflati la retrogradare in campionat, oltenii incearca sa dea lovitura in Cupa Romaniei in fata Argesului, care se va desparti de Ion Moldovan. Echipa lui Pavel Badea spera sa-si conserve avantajul luat in tur si sa acceada in semifinale.

Celelalte doua meciuri care se mai disputa azi sunt Farul – Otelul, aceasta urmand sa fie ultima partida a lui Sorin Cartu la formatia din Galati, in locul sau fiind posibil sa fie numit Marius Lacatus, si FC National – Sportul Studentesc.

CUPA ROMANIEI

SFERTURI DE FINALA – RETUR

12:00 Dacia Unirea Braila – Dinamo (in tur 0-1)

Arbitri: Cr. Balaj – D. Iliescu, N. Meghesan

12:00 FC Arges – "U" Craiova (0-1)

Arbitri: I. Serea – N. Marodin, Ad. Vidan

12:00 Farul – Otelul (2-1)

Arbitri: M. Salomir – A. Florescu, C. Florescu

12:00 FC National – Sportul (0-2)

Arbitri: Aug. Constantin – I. Popa, A. Onita