Show-ul de la Filaforum-ul din Milano PETER GABRIEL LIVE IN ITALY, care a avut loc in 2003, este un spectacol hipertehnologic şi interdisciplinar, realizat cu contributia lui Robert Le Page, cu care Peter Gabriel a mai colaborat la Secret World Tour din 1993. HBO Romania difuzeaza sambata, 18 decembrie 2004, ora 19.

00 concertul de promovare a albumului UP a lui Peter Gabriel pus in scenă intr-un mod absolut uluitor.

Il vom vedea pe artist performand cu capul in jos şi inchis intr-o minge imensă. Mai sunt bărci, mingii, baloane şi biciclete intr-un spectacol pentru care au fost necesare luni intregi de pregătire.

Intotdeauna remarcat pentru combinaţia unică dintre sunet şi imagine, in turneul „Growing Up”, Peter Gabriel duce această conlucrare la un nivel cu totul nou.

Prezentand cantece din cel mai recent album al său, „UP”, ca şi unele dintre cele mai recente hituri ale sale, inclusiv „Sledgehammer” (incă cel mai difuzat videoclip de pe MTV), „Solsbury Hill”, „Mercy Street”, „Digging in the Dirt” şi „Red Rain”, concertul trece in revistă o carieră de peste douăzeci şi cinci de ani şi 25 de milioane de albume

vandute.

Gabriel cantă alături de colaboratorii lui mai vechi: David Rhodes la chitară, Tomy Levin la bas şi Richard Evans la chitară, mandolină şi fluier. Dar are şi noi membri in echipă: Ged Lynch la baterie, Rachel Z la clape şi Melanie Gabriel, fiica sa, backing vocals.