Cumparaturi pe credit fara dobanda

BCR mareste perioada de gratie la cardul de credit in lei

de     HotNews.ro
Luni, 6 decembrie 2004, 0:00


Banca Comerciala Romana (BCR) mareste la 50 de zile perioada maxima de gratie la plata dobanzii pentru cumparaturile platite cu cardul de credit in lei BCR Eurocard MasterCard efectuate la comercianti.

Astfel, un detinator de card BCR EuroCard Mastercard are facilitatea de a nu plati dobanda aferenta sumelor utilizate din credit pentru tranzactii de plati, daca aceste sume sunt rambursate in totalitate pana la data de 20 ale lunii urmatoare celei in care plateste cu cardul cumparaturile la comercianti.

“Aceasta masura care vine efectiv in sprijinul clientilor nostri, va contribui la reducerea utilizarii numerarului de catre populatie”, a declarat Ion Matei, directorul executiv al Directiei Carduri din cadrul BCR. El a subliniat ca, de la jumatatea acestui an, BCR EuroCard Mastercard poate fi utilizat atat in tara cat si in strainatate.

Banca nu percepe comision pentru efectuarea de plati prin intermediul cardului si nici la plata facturilor prin intermediul ATM.

In plus, pana la sfarsitul acestui an, BCR acorda un bonus de 5% utilizatorilor de carduri de credit in lei BCR Eurocard MasterCard pentru platile efectuate cu card la cumpararea de bunuri si servicii de la comerciantii din reteaua BCR.

BCR acorda discount-ul de 5% la valoarea cumparaturilor, tuturor detinatorilor de carduri de credit BCR Eurocard MasterCard care efectueaza plati ale caror valori cumulate lunar trebuie sa fie mai mari sau egale cu suma de 800.000 lei. Conturile utilizatorilor de carduri se vor credita cu contravaloarea bonusului, in prima zi lucratoare a lunii urmatoare celei in care s-au efectuat tranzactiile.

Aceasta facilitate, de acordare a discountului, este valabila pina la sfirsitul anului 2004.

Totodata, BCR a redus cu 50% comisionul anual de administrare a contului de card, de la 250.000 lei la 125.000 lei, acesta fiind perceput abia dupa un an de la emiterea cardului.

BCR este lider pe piata cardurilor si are, in prezent, aproape 1,6 milioane de carduri active. Banca ofera clientilor, persoane fizice si juridice, un numar de 13 tipuri de carduri, de debit si de credit, cu utilizare in tara si/sau strainatate, avind conturi in lei sau valute liber convertibile.

Banca are, in prezent, un numar de aproape 850 de ATM functionale si peste 4.000 de POS instalate exclusiv la comercianti.

Pentru informatii suplimentare despre produsele si serviciile oferite de BCR, populatia poate apela numarul de telefon al INFO BCR - 0801.0801.227, (0801 0801 BCR), taxabil la tarif de convorbiri locale, indiferent de locul din tara de unde este apelat. Numarul poate fi apelat in reteaua ROMTELECOM.

De asemenea, Serviciul INFO BCR se poate apela si din reteaua de telefonie mobila Connex la numarul: *0801BCR. Serviciul INFO BCR functioneaza de luni pana vineri intre 8:00 - 20:00 si sambata intre 8:00 - 12:30.


47 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri